Въпреки прогреса на медицинските науки още от времето на Просвещението,

...
Въпреки прогреса на медицинските науки още от времето на Просвещението,
Коментари Харесай

Време за четене: готови ли сте за „Нещата, за които не трябва да говорим” без цензура?

Въпреки напредъка на медицинските науки още от времето на Просвещението, цялостната анатомия на клитора е разказана за пръв път едвам през 1998 година Защо толкоз късно? Дали има нещо общо с обстоятелството, че клиторът няма репродуктивни функционалности и е най-вече източник на наслаждение за дамите?

Жените постоянно са споделяли интимни детайлности. Един мъж, който поглежда към група дами, смеещи се, до момента в който споделят бутилка вино, може и да потрепери, тъй като, да, те евентуално приказват за това какъв брой зле са били някогашните им в леглото. И въпреки всичко всички имаме въпроси за онази част от тялото ни. Притесняват ли се мъжете да вършат секс с жена в цикъл? А от други естествени функционалности на тялото, когато то е женско? Ако една жена в никакъв случай не е изпитвала вагинален оргазъм, това значи ли, че нещо не е наред с нея? Има ли отрицателни последствия мастурбацията?

 книга Ciela Ciela

Казва ни се, че не би трябвало да приказваме за това. Не просто не е възпитано – напряко си е жестоко! В Нещата, за които не би трябвало да приказваме (ИК „ Сиела” ) активистката Нимко Али дава отговор на всички въпроси, които сме се питали вътрешно, само че които не смеем да повторим на глас . За да разбием остарелите табута и да съберем историите за това какво значи да си жена: първата менструация, първото наслаждение от секса, търсенето на това наслаждение, бременността – даже менопаузата.

Чели сме монолозите за вагината – пристигна време да стартираме разговори за вагината. Защото когато става въпрос за нашето „ цвете”, няма такова нещо като прекомерна искреност.
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39855/39855321/1600-399-oktomvri.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Щастливите девойки пътуват Октомври -->  Знаменитостите, които избраха Европа за втори дом, и техните първокласни имения Щастливите девойки пътуват Знаменитостите, които избраха Европа за втори дом, и техните първокласни имения  40 от най-красивите места в света, които би трябвало да посетите най-малко един път в живота си! Щастливите девойки пътуват 40 от най-красивите места в света, които би трябвало да посетите най-малко един път в живота си!  5 места в България, за които не сте предполагали, че съществуват Щастливите девойки пътуват 5 места в България, за които не сте предполагали, че съществуват Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР