Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията

...
Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) съумя да резервира позицията си измежду десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

Тя може да се похвали с обща спекулативна стойност от $8.75 милиарда, съчетана с цялостно циркулиращо предложение от 141.22 милиарда DOGE токена. Въпреки това прогнозирането на цената на Dogecoin ( DOGE ) за края на 2023 година остава предизвикателство.

Дори и с регистрираното разводняване от почти 13.7% през последните три години, Dogecoin, който се отличава както като водеща меме монета, по този начин и като желаната криптовалута на Илон Мъск, най-богатия човек на планетата, не престава да съставлява завладяваща опция за крипто търговците и вложителите по целия свят.

Според CoinCodex, AI алгоритмична платформа за прогнозиране на цените оцени ценовата траектория на Dogecoin за 31 декември 2023 година и 31 януари 2024 година, имайки поради облагата на токена от 2.5% от началото на годината.

Според този разбор се чака Dogecoin да бъде оценен на $0.05871 на 31 декември 2023 година, което значи леко намаляване по отношение на сегашната цена на токена, намираща се при равнището от $0.06224. Въпреки това изкуственият разсъдък предвижда превръщане нa посоката за идната година, като планува цената на DOGE да бъде $0.150189 към 31 януари 2024 година Това би представлявало покачване от почти 150% по отношение на прогнозата от края на 2023 година

Струва си да се означи, че Dogecoin претърпя седмица на висока волатилност, като след това се възвърне от обилни загуби и на 26 септември се търгуваше до $0.06089. Тази волатилност сътвори забавни благоприятни условия за търговия за дневните и суинг трейдърите, изключително на фона на известията за ниска пазарна ликвидност.

В умозаключение, извънредно значимо е да се помни, че прогнозата на сходни платформи не би трябвало да се приема изолирано. Способността на Dogecoin да извърши гореспоменатата прогноза ще бъде мощно повлияна от бъдещи събития, вести и по-широки макроикономически фактори, които занапред ще се развиват. Препоръчително е да извършите лично изследване преди да предприемете каквито и да било дейности.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg