Въпреки проблемите си с контузии през сезона Педри Гонсалес запази

...
Въпреки проблемите си с контузии през сезона Педри Гонсалес запази
Коментари Харесай

Педри: В Барса винаги искаме да се развиваме

Въпреки проблемите си с травми през сезона Педри Гонсалес резервира основната си роля в състава на Барселона, воден от Шави Ернандес.

20-годишният полузащитник се завърна на терена в последните седмици, а каталунците завоюваха първа купа в испанската Ла Лига от 2019 година насам.

Педри разкри, че е трансформирал много привички в всекидневието си, с цел да може да остане здрав и да се състезава на високо равнище. " Вярно е. Аз и преди не се хранех неприятно, само че в този момент последвам диета. По-концентриран съм. Вече не мога да хапвам крокетите на майка ми, които доста обичам ", съобщи футболистът пред вестник " Марка.

" Това е едно от нещата, които ме вършат най-тъжен, само че би трябвало да съблюдавам режим ", добави Педри.

Той разяснява и представянето на тима през сезона. " В Шампионската лига ни беше мъчно. Мисля, че при гостуванията на Интер и Байерн Мюнхен нямахме и шанс. Срещу Байерн аз имах две благоприятни условия да отбележа против Байерн, само че не съумях. Ако бяхме записали по-добър резултат там, можехме да продължим напред.

" Ние сме Барселона и постоянно желаеме да побеждаваме, да се развиваме, тъй че ще опитаме да го създадем през идващия сезон ", безапелационен бе Педри Гонсалес.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР