Въпреки пандемията, Кристиан Талев - Криско и жена му Цветелина

...
Въпреки пандемията, Кристиан Талев - Криско и жена му Цветелина
Коментари Харесай

Криско се окичи с корона, чака бебе номер 2 - slava.bg

Въпреки пандемията, Кристиан Талев - Криско и жена му Цветелина Петрова означиха първия рожден ден на щерка си с празненство и доста посетители. Малката Амая навърши 1 година на 21 септември. От снимите, оповестени в мрежата, стана ясно, че младата майка Цвети е заложила на по-широка рокля в региона на талията. Запознати пък издават пред „ Уикенд”, че има съответна причина за това фешън решение - чаровната брюнетка е в очакване на второ дете.

Явно Криско и половинката му не са си губили времето, тъй като единствено година откакто се роди щерка им, те са подготвени да посрещнат нов член на фамилията. Щастливите родители настояват, че постоянно са желали две деца, освен това с дребна разлика във възрастта.

Близки до Петрова издават, че в този момент бременността й протича обикновено, само че в самото начало цялото семейство претърпяло стресова обстановка. Покрай дейния си метод на живот и неналичието на обществена отдалеченост, Криско лепнал ковид и трансферирал болестта на половинката си. За благополучие, бременната Цвети се разминала единствено с леки признаци, а изпълнителят имал температура, кашлица и загуба на подушване, само че и при него не се наложило болнично лекуване.

Говори се, че рапърът хванал Ковид-19 от Галена, която също изкара заболяването през месец юли. Горе-долу по това време хитовият реализатор и чалга звездата довършваха работата по общото им парче „ Красиви лъжи”. Певицата още не знаела, че е инфектирана и трансферирала вируса на Криско, който пък го предал и на жена си. За разлика от Галена обаче, Талев не е споделял обществено за положението си. Той предпочел да скрие от феновете си този факт.

Изглежда, че надареният габровец и обичаната му към този момент са изцяло здрави, откакто си разрешават да оргазнизират шумно празненство за първия рожден ден на дъщеря си. От фрагментите, които Цветелина популяризира в инстаграм, проличава, че на тържеството са участвали много посетители, а дребната Амая е получила огромна торта и доста дарове.

Петрова нееднократно е споделяла, че се е отдала на майчинството и няма желание да се връща на работа. Преди брюнетката се изявяваше като танцьорка и стюардеса, само че твърди, че това към този момент е затворена страница за нея. Казва, че към полетите може и да се върне някой ден, само че кълченето в нищожно облекло сигурно остава в предишното. „ Приятелките ми се майтапят с мен, че съм станала скучна, само че това е ситуацията. Детето е още малко и с мъжа ми си го гледаме сами!”, изяснява Цветелина. И разяснява, че не желае да употребява услугите на бавачки, тъй като няма доверие на чужду хора.

Криско и приятелката му са дружно от 4 години и настояват, че се схващат чудесно. Въпреки плъзналите клюки, че ще се женят, те към момента не възнамеряват женитба. Семейството има намерение да се посвети на децата си, а и Криско постоянно е отричал брака като институция.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР