Въпреки очакванията, че Apple ще бъде един от най-големите потърпевши

...
Въпреки очакванията, че Apple ще бъде един от най-големите потърпевши
Коментари Харесай

Apple може да изнесе цялото производство на iPhone за американския пазар извън Китай

Въпреки упованията, че Apple ще бъде един от най-големите пострадали от комерсиалната война сред Съединени американски щати и Китай, компанията от Куперино има проект Б по какъв начин да избегне тази заплаха.

От компанията имат подготвеност при нужда да създават всички смарт телефони iPhone, предопределени за американския пазар, отвън Китай.

Това настояват от доставчикът на американския колос Hon Hai Precision Industry. Тайванската компания все още прави по-голямата част от продуктите на Apple в Китай.

Азиатската страна е основен пазар за Apple, като там се създава по-голямата част от моделите iPhone и iPad. Също по този начин Китай е най-големият интернационален пазар за американския водач.

С налагането на новите мита върху китайски импорт на стойност от 300 милиарда $ обаче бизнесът на Apple може да бъсе съществено обиден, в случай че от компанията не подхващат ограничения.

Hon Hai, позната още под марката Foxconn, е най-важният задграничен снабдител за производителя на iPhone. От управлението на компанията показват, че ще поддържат Apple във всяко нейно решение и ще разделят производството си, като насочат част от него отвън Китай, в случай че е належащо.

" 25% от нашия индустриален потенциал се намира отвън Китай и можем да помогнем на Apple да отговори на потребностите на американския пазар ", разяснява Йанг Луи, който е част от борда на шефовете на Foxconn.

" Ние имаме задоволително потенциал да отговорим на търсенето на Apple ", добавя той.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР