Въпреки неотдавнашните трудности, с който се сблъска крипто пазара Чарлз

...
Въпреки неотдавнашните трудности, с който се сблъска крипто пазара Чарлз
Коментари Харесай

Cardano: Чарлз Хоскинсън е оптимистично настроен относно NFT и бъдещите планове

Въпреки неотдавнашните компликации, с който се сблъска крипто пазара Чарлз Хоскинсън, създател на Cardano (ADA) остава оптимист за напредъка на своята екосистема.

В скорошен подкаст с президента на Input Output Global (IOG), Тамара Хаасен – Хоскинсън посочи триумфа на незаменяемите токени (NFT), издадени на Cardano , които съгласно него са най-жизнената част от мрежата сега.

Хоскинсън заяви, че на платформата са издадени над 8 милиона актива, като повече от половината от плановете са свързани с NFT.

През миналата седмица NFT бяха измежду топ плановете на Cardano с най-висока ангажираност. По-известните от тях са Satellite CNFT, The Piggy Banking Barn и JPG Store, които откриха своето място измежду основани на изкуствен интелект пазари (AI) SingularityNET ( AGIX ), крипто портфейла Eternl и децентрализираната борса Minswap Labs.

Хоскинсън показа и проектите си за по-нататъшни нововъведения в NFT бранша на Cardano екосистемата. Той заяви, че екипът се стреми да внедри комфортен за потребителя език, характерен за домейна (DSL), наименуван Marlowe за писане и осъществяване на финансови контракти.

Екипът на Cardano изследва опцията Marlowe да се трансформира в готово решение, за издаване на незаменяеми токeни или за програмиране на логиката на работа на NFT. Хоскинсън също по този начин разкри, че изследва опцията за обвързване на интелектуалната благосъстоятелност с незаменяемите токени, защото този въпрос е значим за него.


 


Освен това екипът на Atala PRISM оказва помощ в начинанието за внедряване на Marlowe при NFT. Хоскинсън съобщи, че екипът към този момент е разгледал опцията за слагане на еднаквост с NFT, което би могло да бъде верифициран стандарт за незаменяемите токени, който екипът на PRISM е обсъждал.

Екипът на IOG неотдавна разгласява обстоен лист с актуализации на платформата Cardano, в това число усъвършенствания на дебъгъра Plutus и тактиката за мащабиране на Marlowe Runtime. Те също по този начин завършиха провеждането на сравнителни проби и разбори за новите примитиви SECP и оповестиха идното издание на node v.1.35.6.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР