Въпреки нежеланието на Intel да разкрие техническите характеристики на анонсираните

...
Въпреки нежеланието на Intel да разкрие техническите характеристики на анонсираните
Коментари Харесай

Предварителните спецификации на процесорите Intel Kaby Lake-G

Въпреки нежеланието на Intel да разкрие техническите характерности на обявените напълно неотдавна процесори Core H , запалянковците откриха в световната мрежа редица приключвания, разкриващи спецификациите на новите чипове. Според тези предварителни данни, от новата фамилия процесори в началото ще бъдат показани два модела: Intel Core i7-8705G и Core i7-8809G .

И двата чипа са от процесорната фамилия Intel Kaby Lake-G и съдържат по четири x86-64 процесорни ядра с поддръжката на Hyper-Threading и работещи с тактова периодичност 3,1-4,1 GHz. Графичният ускорител AMD Radeon, подложен на същата поставка с кристала на централния процесор, разполага с 24 изчислителни блока (Compute Units), съдържащи общо 1536 поточни процесора.



Графичният процесор работи с тактова периодичност 1190 MHZ при процесора Core i7-8890G и 1,0 GHz при Core i7-8705G.

Софтуерът за инспекция на другия хардуер разпознава графичните процесор под показателите 694С:C0 и 684E:C0. И в двата случая графичното ядро работи взаимно с 4 GB многослойна и бърза HBM2 памет с периодичност надлежно 800 и 700 MHz.



Процесорите се появиха като резултати от другите бенчмаркове, само че тяхната продуктивност към този момент не може да бъде тъкмо избрана, тъй като сегашният програмен продукт не е напълно съчетаем.



Първите процесори Intel Core H с интегрирана графика AMD Radeon би трябвало да излязат през първото тримесечие на идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР