Въпреки недостигът на графични процесори AMD Vega 10, AIB-партньорите на

...
Въпреки недостигът на графични процесори AMD Vega 10, AIB-партньорите на
Коментари Харесай

Снимки на видеокартата Gigabyte Radeon RX Vega 64 Gaming OC

Въпреки дефицитът на графични процесори AMD Vega 10, AIB-партньорите на “червения” чипмейкър не престават да работят над личните разновидности на графичните карти Radeon RX Vega. Порталът VideoCardz през днешния ден показа и първите фотоси на модела Radeon RX Vega 64 Gaming OC, произвеждане на тайванската компания Gigabyte Technology.



Устройството е получило солидна трислотова охладителна система, създадена в духа на линията графични ускорители G1 Gaming. Охладителят включва в себе си два ~100-мм вентилатора и огромен нагревател, състоящ се от две секции алуминиеви пластини, пронизани от медни топлинни тръби. От задната страна има и подсилваща плоча.

За страдание, работната периодичност на графичния процесор Vega 10 и HBM2 памет към момента не са оповестени. Допълнителният източник на зареждане се свързва посредством един чифт 8-пинови конектори PCI-E Power, а за извеждане на изображението може да се употребяват портовете HDMI (x3) и DisplayPort (x3).



За относително примерни периоди на дебюта на Gigabyte Radeon RX Vega 64 Gaming OC все още няма никаква информация. Имайте поради обаче, че съгласно други сведения, за излизането на нереферентните модели графични карти Radeon RX Vega няма да се постанова да чакаме по-дълго от края на октомври.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР