Въпреки лошото време стотици ентусиасти отбелязаха празника на София със

...
Въпреки лошото време стотици ентусиасти отбелязаха празника на София със
Коментари Харесай

Yettel и кампанията „Смело напред“ раздвижиха малки и големи в Северен парк

Въпреки неприятното време стотици запалянковци означиха празника на София със спортни интензивности, проведени от оператора
Лошото време не спря искащите да се включат в последното събитие на акцията „ Смело напред “ и тази събота. Въпреки дъжда стотици запалянковци избраха да отпразнуват Деня на София с физическа интензивност и да вземат участие в спортните провокации на Yettel в поддръжка на по-здравословния метод на живот.

Дъждът не попречи на феновете на спорта и технологиите да се причислят към атрактивния спот на Yettel в Северния парк в столицата, който беше част програмата на СОФИЯ ЪРБАН ЗОНА СПОРТ 2022. През целия ден свежите шатри на телекома приканваха минувачите да се раздвижат със занимателни тренировки и да тестват разнородни смарт устройства, до момента в който печелят тематични награди. Най-голям интерес измежду дребни и огромни провокираха груповите тренировки на известния фитнес инструктор Сами Хосни. Деца, младежи, родители и даже възрастни хора и дами в национални носии бяха инфектирани с мотивация и възторг от чаровния треньор, който им сподели разнообразни по компликация извършения.

-->

Готовите да се поизпотят избираха сред самостоятелни и групови тренировки с гири, ластици и с тежестта на тялото с дълготрайност от 5, 10 или 15 минути. В поддръжка на по-доброто им показване те използваха смарт часовници от портфолиото на Yettel, с които следяха значими индикатори като пулс, изгорени калории, изминато разстояние. Професионални треньори им даваха скъпи препоръки по какъв начин да употребяват новите технологиите за спомагателна мотивация и реализиране на спортните цели. Специално самостоятелен корнер срещна присъстващите с най-актуалните смарт оферти от Yettel, които са в помощ на трениращите или на тези, които в този момент вършат първите си стъпки в спорта. Двама късметлии от присъединилите се в провокациите завоюваха и огромните награди - Apple Watch SE GPS + Cellular или слушалки HAMA.

Събитието беше четвъртото от поредицата ивенти на кампанията  „ Смело напред “ на Yettel, с която телекомът желае да въодушеви хората да реализират уравновесен метод на живот с помощта от новите технологии. Тя започва в разгара на лятото във Варна и в Приморско, след което се придвижи и в столицата. Над 9000 души са станали част от събитията, а над 1500 са се присъединили в тренировките.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР