Въпреки изключително натоварения си график, който включва снимки на 4

...
Въпреки изключително натоварения си график, който включва снимки на 4
Коментари Харесай

Брадли Купър неузнаваем след раздялата

Въпреки извънредно натоварения си график, който включва фотоси на 4 разнообразни кино лентата, Брадли Купър остави професионалните си задължения встрани, с цел да извърши най-важната отговорност и роля в живота си - да бъде татко.

44-годишният артист реши да зарадва дребната си дъщеричка, като я заведе на едно незабравимо премеждие, включващо редица атракциони в увеселителния парк Дисниленд в Калифорния.

Папарашки фотоси разкриват прелестното време, което таткото и детето му прекарват дружно.

2-годишната Леа де Сен напряко сияе от наслада на въртележка, на която двамата се качиха.

А когато не се забавлява на някоя люлка, тя стои на раменете на гордия Купър, който на драго сърце я носи на плещите си из парка на Дисни.

Но наред с всичко друго, на очи се набива и смяната във външния тип на звездата, поради която доста от феновете му не съумяха да го познаят. Според почитателите му той е изцяло видоизменен.

Трансформацията му се дължи на нова къса прическа и най-много на мустак, който е оставил, откакто е махнал останалата част от брадата си.

Нищо чудно визията му да не е персонално решение или в резултат на развода му с Ирина Шейк, а да се дължи на една от функциите в идните продукции с негово присъединяване.

Точно какъвто бе казусът с Хенри Кавил, прочут на необятната аудитория с превъплъщението си в Супермен в "Мъж от стомана ", чийто контракт за лентата "Мисията невъзможна: Разпад " му забраняваше да избръсне муската си.

Тогава се наложи англичанинът да снима "Лигата на справедливостта " с мустак, който по-късно бе компютърно премахнат сцена по сцена от кино лентата.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР