Въпреки факта, че датата на официалния старт на масовото производство

...
Въпреки факта, че датата на официалния старт на масовото производство
Коментари Харесай

Ето я преработената Tesla Cybertruck

Въпреки обстоятелството, че датата на формалния старт на всеобщото произвеждане на футуристичния пикап Tesla Cybertruck непрестанно се отсрочва обратно във времето, ползата към истинския електромобил на бъдещето не понижава.

Следващата част от формалната информация за ориста на Tesla Cybertruck най-вероятно ще бъде оповестена на идната конференция на Илон Мъск на 26 януари, на която предприемачът ще приказва за резултатите от финансовата активност на Tesla за миналата 2021 година

В навечерието на събитието вътрешни лица пуснаха видео с обновения дизайн на електрическия пикап. В Tesla Cybertruck Forum & Owners Club, където за първи път се появиха материалите, се допуска, че показаният модел Tesla Cybertruck може да се трансформира в предсерийна версия на автомобила.

`Ето

В съпоставяне с първата презентация през ноември 2019 година, обновеният пикап Tesla Cybertruck е изгубил истинските капаци на колелата, получава увеличена по размери ризница, модифицирани надкалникови арки и нови прагове. Новият модел има външни странични огледала, една огромна " чистачка " на предното стъкло и един цялостен фар.

По-рано, през декември предходната година, чилийската компания Chile Al100 сподели видео от тестването на Cybertruck във Фремонт. Още тогава можеха да се виждат някои промени в дизайна на пикапа. Илон Мъск изясни през декември, че нововъведенията се дължат на условията на регулаторите, които управляват сигурността на придвижването по пътищата.

Към днешна дата формалния старт на производството на Cybertruck е отсрочен за края на 2022 година Въпреки това, съгласно публицисти на Reuters, по-реалистична дата на пускане на пикапа може да бъде началото на идната 2023 година Според неофициална информация над един милион почитатели на Tesla към този момент са поръчали Cybertruck.

В същото време 48% от поръчките се падат на модификацията с два електромотора, а 44,5% - на модела с три мотора. По-рано Мъск удостовери информация за бъдещия модел Tesla Cybertruck с 4 мотора.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР