Въпреки че тазгодишният е като влакче в увеселителен парк, това

...
Въпреки че тазгодишният е като влакче в увеселителен парк, това
Коментари Харесай

Ако сте edna от тези 3 зодии, ще се влюбите във всеки момент от тази седмица!

Въпреки че тазгодишният е като влакче в увеселителен парк, това към момента не трансформира обстоятелството, че Стрелецът е един от най-забавните и отворени зодии от всички. Стрелецът ви предизвиква да се откажете от строгото обмисляне и да намерите хубостта, хумора и мъдростта във всичко.

Причината, заради която Стрелецът има репутацията на огромен оптимист, се крие във обстоятелството, че се ръководи от експанзивния и разговорлив Юпитер – планета, която постоянно се стреми да направи нещата по-големи и по-добри.

На 13 декември се случва огромно планетарно изместване, защото. Този пренос ще се допре до инстинкта ви, с цел да разклати малко нещата, да ви вкара в малко неприятности и да ви помогне да създадете доста вълнуващи мемоари от вашите завършения. Сега е най-подходящото време за проучване. Тъй като Меркурий също минава в здравия, предан и упорит Козирог на 13 декември, може да ви е по-лесно да измислите способи да създадете нещо осезаемо и практично от вашите прекарвания.

Основното астрологично събитие на тази седмица се случва на 18 декември, когато пълнолунието изгрява в бодрия, образован и приказлив знак Близнаци. Може да почувствате потребността да говорите за мислите си по време на това пълнолуние или даже да го напишете документално. Това пълнолуние ще ви помогне да се концентрирайте върху детайлите, които сте пропуснали, и да намерите изчезналото парче на концепция, която наподобява непълна.

 годишен 2022 iStock/Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР