Въпреки че познаваме The Boring Company най-вече с огнехвъргачката, която

...
Въпреки че познаваме The Boring Company най-вече с огнехвъргачката, която
Коментари Харесай

Илон Мъск, The Boring Company и подводните тунели, които ще копаят в Китай

Въпреки че познаваме The Boring Company най-много с огнехвъргачката, която компанията пусна в продажба предходната година, предприятието на Илон Мъск в действителност се занимава с други, много по-сериозни планове.

Наскоро компанията завоюва план на стойност 48.7 милиона $ за построяването на подземни тунели под Лас Вегас, Съединени американски щати, откакто прокопа значителен подобен под Лос Анджелис.

През миналия уикенд самият Мъск разкри, че активността на The Boring Company се разраства оттатък Съединени американски щати и в края на август ще бъде показан нов клон на компанията на територията на Китай.

Предвид населеността на азиатската страна, копаенето на подземни тунели за предвижване несъмнено наподобява като смислена самодейност, само че наподобява концепцията на Мъск е малко по-различна.

Потребител в Twitter попита Мъск дали The Boring Company планува да построява подводни тунели в Китай, на което милиардерът отговори с късото " да ".

Все още не се знае тъкмо какви са проектите за тези подводни тунели, само че се счита, че става въпрос за връзки сред континенталната част на Китай и изкуствените острови, които азиатската страна продължава да основава.

Наскоро The Boring Company събра 120 милиона $ от външни вложения, които най-вероятно ще бъдат оползотворени точно за развиването на дейностите в Китай. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР