Въпреки, че получава признание след признание, той не лети в

...
Въпреки, че получава признание след признание, той не лети в
Коментари Харесай

Мартин Минчев: Има много лишения, за да достигнеш до големия футбол

Въпреки, че получава самопризнание след самопризнание, той не лети в облаците. Странно, тъй като е единствено на 18 години, а геният му е неоспорим. Това е повода да бъде все по-често под светлината на прожекторите и всички да знаят името му. Футболистът на Черно море Мартин Минчев е непретенциозен и не обича да попада в медийното пространство. Той обаче одобри с усмивка да отговори на въпросите на Sportal.bg и за първи път описа за пътя си във футбола, фамилията и фантазиите си.

- Под щастлива звезда ли си роден?
- Може би има нещо такова, тъй като не на всеки му се дава късмет още първоначално да играе в мъжки тим. Трябва обаче да се доказваш, да тренираш крепко и тогава ще пристигна шансът, който би трябвало да грабнеш. Когато не си сериозен към футбола няма да ти се даде късмет толкоз рано.

- От какво се лишаваш, с цел да си на 100% подготвен за този късмет?
- Има доста ограничения, с цел да достигнеш до огромния футбол. Трябва да се въстановяваш добре след подготовка, на подготовка да се раздаваш на най-много, тъй като това се желае от теб. Трябва да ограничаваш излизанията до късно вечер, би трябвало да се прибираш по-рано, с цел да можеш да се наспиш и да си пресен на тренировката, да можеш да си пълностоен през цялата седмица и да се подготвиш добре за мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР