Въпреки че победата на Владимир Путин на предстоящите президентски избори

...
Въпреки че победата на Владимир Путин на предстоящите президентски избори
Коментари Харесай

Посланието преди изборите в Русия: За Кремъл е важно вашето страдание!

Въпреки че успеха на Владимир Путин на идните президентски избори в Русия е ясна като бял ден, наподобява в цяла Русия има готовност, която да подсигурява безапелационен триумф на " безконечния " съветски президент.
Специална система и указания
Указания да се гласоподава " вярно " са спуснати до всички държавни корпорации и огромни частни предприятия. През последните месеци в Русия е основана строга отвесна конструкция, чиято задача е да приложи рекомендациите на ръководителите на предприятията и директния надзор за осъществяването им.
Във всеки съветски окръг има " наблюдаващи ", във всяко огромно дружество са назначени " отговорници " за явяването на служащите в изборните секции на 18 март. Тези отговорници (които са на задоволително високо равнище, най-често вицепредизенти или заметник-директори по връзките с обществеността) са длъжни да се регистрира пред структурите на партията на Путин " Единна Русия " и администрацията на президента за извършената работа, написа МБХ медиа .
Разработени са специфични " справочници " и " презентации ", по които " в обединен родолюбив ентусиазъм " шефовете на предприятията би трябвало да реализират 100% явяване на изборите от страна на своите служащи и техните фамилии - на хартия не посредством напън и насила.
Ето какви са главните правила на плана:
1. Изключват се всевъзможни форми на административно принуждаване, съпроводено със закани или санкции.
2. Да не се пропагандира за който и да е претендент.
3. Отчет – потреблението на описи за сътрудниците от предприятията или организациите (индивидуален надзор.)
4. Поетапен надзор на всички дейности на ръководителите на предприятията или организациите
5. Мек подтикващ метод на образуване на мотивация за присъединяване в гласуването.
6. Лични контакти с служащите от предприятията, връзка от страна на референтните лица към служащите и ветераните.
7. Използването на директни изявления от страна на топ мениджърите на корпорациите.
8. Многократност на отзивчивите " докосвания " до служащите от предприятията.
МБХ медиа привежда образец за диалог по какъв начин да бъде уверен елементарният гласоподавател да се включи във вота :
Здравей, Василий Петрович! Аз съм Иванов! Нали не те тормозя? Как сте? Аз съм добре, бяхме с момчетата да гласуваме. Почти всички от нашите бяха. А ти отиде ли да гласуваш?
— Отговор " ДА ": Оценка - Отлично!
— Отговор " НЕ " — Хайде, побързай. Трябва ни мощна и постоянна власт, виждаш ли какво направиха американците в Украйна? Всички би трябвало да отидат да гласоподават. Тогава и компанията ще се развива, и заплатите ще се вдигнат (да се посочи кое е предприятието.)
Смятате, че това е смешка? Не, всичко е истина и стотици, даже хиляди души в Русия ще получат сходни телефонни позвънявания, добавя още МБХ медиа.
Възможност за гласоподаване на разнообразни места
Фалшифирицането на изборите ще стане доста по-лесно, в сравнение с сме предполагали, написа опозиционерът Алексей Навални в своя блог. Припомняме, че на Навални не беше разрешено да взе участие в изборите като претендент за президент.
ЦИК на Русия към този момент съобщи, че 4,2 милиона души са написали заявки да могат да гласоподават не по местопребиваване. Във всеки административен център (само в Москва те са 121) може да се вземе ваучър, с който се отива в сектора, който е определен за гласоподаване. Може да се получат 10 такива талона и да се гласоподава надлежно 10 пъти, твърди Навални.
Руският опозиционер е ревизирал дали може да бъдат получени няколко бележки за гласоподаване на друго място и се оказва, че може.



По думите му системата е устроена по този начин, че локалните мошеници елементарно да провеждат типичен люлки ( верният термин е „ круизно гласуване): качват служащите в един рейс и през целия ден ги развеждат по секторите, до момента в който не гласоподават 20-30 пъти.


Снимка: navalny.com
И по този начин излиза наяве, че тези 4,2 милиона, декларирали, че ще гласоподават на друго място, в главната си част са основата на фалшиицирането. Нейното легално прикритие, изяснява още Навални в своя блог.
По-рано, на 12 март, ръководителят на ЦИК на Русия Ела Памфилова разгласи, че крайният период за приемане на заявки на жители, които няма да са на мястото по своята регистрация, а в различен регион или зад граница, изтича на 12 март.
" До момента са подадени над 4 250 000 такива заявки ", добави Памфилова.
Посланието на Алексей Навални
В особено видеообръщение съветският опозиционер, който не беше позволен до битката за президентския пост се опита да убеди хората да не униват:
" Да,ще хранят хората с лопати с храна – обичаното забавление на управляващите ни.. Всичко това е, с цел да ви покажат, че сте безусловно малцинство.. всички ще ви сочат с пръст и самият Путин ще каже: Ето, това е вашата радикална съпротива... Всичко това е, с цел да страдате. Не страдайте! На 19 март вие би трябвало да гледате гордо и с подигравка на токшоуто, в което ще изясняват, че опозицията получава 3%. Кажете: „ Аз не бях част от това!”... На 19 март е доста значимо да не се ядосвате, да не се измъчвате и да не страдате, тъй като тъкмо това се желае от вас. Цялата процедура е точно поради това, а не Путин да получи своите проценти – те са му обезпечени. За Кремъл е значимо вашето страдалчество! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР