Въпреки че пандемията от Covid-19 обърка плановете на всички технологични

...
Въпреки че пандемията от Covid-19 обърка плановете на всички технологични
Коментари Харесай

Apple с първи плаващ магазин

Въпреки че пандемията от Covid-19 обърка проектите на всички софтуерни производители, включително и на Apple , компанията няма никакви планове да стопира разрастването си.
 Apple, iPhone 12 и с кои две неща ще ни изненада флагманът
Две огромни изненади от iPhone 12

Чиповете на Apple стават още по-мощни

А на фона на огромния взрив на онлайн търговията, изключително в последните месеци, отварянето на нов физически магазин за някои може би наподобява като не изключително рационален ход.

Но Apple отново са една крачка напред, тъй като приказваме не за кой да е магазин, а зa първия плаващ на марката. Той се намира на пристанището в Сингапур Marina Bay Sands и несъмнено впечатлява с дизайн.

на Авг 25, 2020 в 2:26 PDT

Това е 512-я магазин на марката по света и третият в града, като и другите два притеглят погледите. Но този наподобява повече на галактически транспортен съд , а на мрачно е още по-атрактивен поради цветното си осветяване, предава The Verge.

на Авг 24, 2020 в 5:11 PDT

" Apple Marina Bay Sands ще бъде в сърцето на творчеството, мястото, което сме създали за вас, с цел да улавя вашите хрумвания и пристрастености. Това ще бъде пространство за проучване, свързване и основаване на нещо ново. Нямаме самообладание да забележим къде ще ви води въображението ви ", бе написано на уеб страницата на компанията.
 Apple Watch SE и по кое време да чакаме бюджетния смартчасовник на компанията
Ще забележим ли бюджетен Apple Watch

Крайно време беше

Официалното разкриване на магазина към момента не се е състояло и се чака да бъде напълно скоро. А тогава сигурно ще открием нова порция изненади, които се крият вътре в сферичната плащава структура.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР