Въпреки че офис пространствата на Филип Морис България остава затворени

...
Въпреки че офис пространствата на Филип Морис България остава затворени
Коментари Харесай

Филип Морис България отваря виртуално офиса си за един ден

Въпреки че офис пространствата на Филип Морис България остава затворени за неопределен срок за външни гости предвид на оповестеното изключително състояние в страната, а на чиновниците мощно се предлага да работят от у дома, компанията ще отвори своя виртуален офис за един ден. На 24-ти март, вторник, от 13:00 до 18:00 ч ще се организира Виртуален ден на отворените порти , в който чиновниците на Филип Морис България ще опишат онлайн на всички заинтригувани за организационната просвета, опциите за кариерно развиване в компанията – водач в трансформацията на тютюневата промишлеността, и задачата за създаване на бъдеще без пушек.

„ Ако сте отворени за измененията, обичате провокациите, търсите нови хоризонти и се интересувате от огромната смяна в една от най-големите компании в света, то Вие сте от нашата кръвна група. Заповядайте на 24-ти март, вторник, от 13:00 до 18:00 ч. на нашия Виртуален ден на отворените порти. Ще имате опция да „ посетите “ виртуалния ни щанд и да разговаряте онлайн с нашите чиновници. “, оповестиха от Филип Морис България.

„ Ще можете да научите повече за визията на компанията ни и огромната промяна, през която прекосяваме –в упоритостта си да създадем свят без тютюнев пушек. Ще Ви разкажем за нашите цели и резултати, кариерните благоприятни условия, които предлагаме и професионалния ни живот. А Вие ще ни споделите повече за себе си, своите качества, работен опит и упоритости за кариерно развиване. “, допълват от компанията.

Потенциалните претенденти за рабoта в компанията ще могат да научат повече за отворените все още позиции в България:

* IQOS Coach Leader, Stara Zagora

* IQOS Coach Leader, Pleven

* Digital Customer Care Executive

*Demand Planner (Maternity Cover)

Всеки, който желае да се включи във Виртуалния ден на отворените порти, може да го направи като се записва на следния линк.

Филип Морис България ЕООД е част от Филип Морис Интернешънъл (ФМИ), водещата интернационална тютюнева компания със 170 -годишна история, с наличие в 180 страни и близо 80 000 чиновници по целия свят. ФМИ разполага с 48 индустриални мощности в 32 страни, като повече от 150 милиона консуматори по света избират продуктите на компанията.

Материалът е оповестен с поддръжката на Филип Морис България
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР