Въпреки че няма навършени 30 години, австралийската актриса Марго Роби

...
Въпреки че няма навършени 30 години, австралийската актриса Марго Роби
Коментари Харесай

Марго Роби, Vogue Австралия, Куентин Тарантино и интервюто на актрисата пред режисьора

Въпреки че няма навършени 30 години, австралийската актриса Марго Роби може да се похвали с впечатляваща кариера. Тя е и една от звездите в новия филм на Куентин Тарантино " Имало едно време в Холивуд ".

Самата тя обаче споделя, че в Холивуд в никакъв случай нищо не се знае и нещата могат да се трансформират за секунди. Именно това са думите ѝ пред Vogue Австралия, където Марго Роби дава изявление за септемврийския брой на изданието не пред кого да е, а пред самия Куентин Тарантино.

Двамата си приказват освен за актьорската специалност и Холивуд, само че и за това по какъв начин режисьорът е избрал актрисата за ролята ѝ на Шарън Тейт в последния му филм.

Тарантино споделя, че не си е и представял някой различен да играе Шарън, с изключение на Марго. Може би най-големия принос за това да получи ролята обаче, има самата актриса, която се е осмелила да провокира ориста.

Когато Тарантино написа сюжета за " Имало едно време в Холивуд ", Марго му изпраща писмо, в което обстойно и нашироко показва дълбокото си удивление към него, като му споделя какъв брой би се радвала, в случай че има опция да го види в деяние на снимачната площадка.
" И аз, като всички останали, бях чела, че ще направиш единствено 10 кино лентата. Мъчеше ме мисълта, че в никакъв случай няма да видя по какъв начин работиш. Затова търсех метод да посетя снимачната площадка на твой филм, макар че не бях в позиция да желая това непосредствено ", споделя пред Тарантино актрисата.

Няколко седмици по-късно обаче Марго Роби получава телефонно позвъняване, с цел да ѝ кажат, че Куентин Тарантино е получил писмото ѝ и би желал да се срещне с нея. А що се отнася до останалото, както добре знаем, то към този момент е реалност.

Въпреки страхотните функции, които е изиграла досега, Марго Роби счита, че няма строго начертан интервал от време, който е нужен на един артист, с цел да успее, само че съгласно нея това е и магията на Холивуд.

" Такива са разпоредбите на тази игра - хлъзгави. На някои хора са им нужни 12 години, с цел да имат някакво развиване в кариерата си, а на други единствено няколко месеца. Друг път пък хората, които са се издигнали се за броени месеци, по-късно са им нужни години, с цел да реализиран идващ триумф ", заключва Куентин Тарантино.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР