Въпреки че не одобрява политическата ангажираност на лицата на развлекателните

...
Въпреки че не одобрява политическата ангажираност на лицата на развлекателните
Коментари Харесай

bTV изключва Любен Дилов-син от всички PR активности на България търси талант

Въпреки че не утвърждава политическата ангажираност на лицата на развлекателните стратегии по време на тяхната изява в ефира на bTV, bTV Media Group не е в позиция да лимитира конституционното право за присъединяване в демократични политически процеси. Това се споделя в позиция на bTV, изпратена до по отношение на кандидатурата за народен представител на Любен Дилов-син .
Припомняме, че през вчерашния ден в обществените мрежи се появиха въпроси за това дали малкия екран няма да прави на лидерът на листата на ГЕРБ в Бургас, защото той е част от журито на " България търси гений ".
" Във връзка с кандидатурата на Любен Дилов-син, bTV ще вземе всички ограничения, с цел да подсигурява, че „ България търси гений “ няма да съдържа политическа поддръжка или послания. Като политически претендент, той също ще бъде изключен от бъдещите промоционални и ПР интензивности, свързани с „ България търси гений ", безапелационни са от малкия екран в своята позиция.
В нея се споделя още, че епизодите с присъединяване на Дилов-син, които ще бъдат излъчени по време на предизборната акция, са записани доста преди да стане ясно неговото присъединяване в предизборната акция.
Припомняме, че инспекция на сподели, че сходен проблем е имало и преди. По време на акцията за парламентарните избори през 2017 година филмът " Потъването на Созопол " е свален от празничната стратегия на Българска национална телевизия на 3 март, защото музикантът Васил Гюров (кандидат за национален представител) е участник в него.
През 2011 година точно bTV отсрочва старта старта на сериала " Стъклен дом ", защото той съответствува с президентската акция, в която Стефан Данаилов беше формален подгласник на Ивайло Калфин .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР