Въпреки че на последното преброяване в Северна Македония са преброени

...
Въпреки че на последното преброяване в Северна Македония са преброени
Коментари Харесай

ТВ „24“: В Северна Македония ще гласуват 181 българи, а български политици твърдят, че има 100 000

Въпреки че на последното броене в Северна Македония са преброени 3054 българи, а българските политици настояват, че те са над 100 хиляди, в страната ще гласоподават едвам 181 жители, написа в материал, отдаден на днешните избори у нас, на уеб страницата си телевизия 24.mk, визирайки пост във Фейсбук на Слави Трифонов от март тази година.

" Българската Централна изборна комисия ги разгласи по име и фамилия. Най-много регистрирани има в Прилеп - 46, Кавадарци - 45, Велес - 42. Седем са записаните в Охрид, девет ще гласоподават в посолството на България в Скопие, 22-ма в Струмица и единствено двама в Щип ", оповестява северномакедонската телевизия, наричайки изборите в България " електорален ролеркостер " (от англ. изборно влакче на ужасите или увеселително влакче).

" ГЕРБ на Бойко Борисов още веднъж е любимец. София към този момент две години се бори за устойчиво ръководство, а колелото още веднъж се завъртя към Борисов, разяснява " 24 ".

В предизборната акция Северна Македония още веднъж беше трамплин за разпалване на националните пристрастености и събиране на политически гласове на. Послания изпратиха Слави Трифонов, водачът на " Има Такъв Народ ", чиято партия съгласно социологическите изследвания не се знае дали въобще ще влезе в Народното събрание, както и някогашният началник на българската дипломация и народен представител от ГЕРБ - Захариева, която завърши предизборната акция за сметка на Северна Македония.

" Анализатори предизвестяват, че риск, който може да утежни така и така нежните македонско-български връзки, е националистическата партия " Преродба " ( " Възраждане " ), която е с крайни позиции по отношение на Македония и съгласно социологическите изследвания ще бъде нова политическа мощ в българския парламент ", оповестява северномакедонската телевизия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР