Въпреки че както газовите, така и електрическите котлони имат своите

...
Въпреки че както газовите, така и електрическите котлони имат своите
Коментари Харесай

Може ли да използвате чугунен тиган върху стъклокерамичен котлон

Въпреки че както газовите, по този начин и електрическите котлони имат своите плюсове и минуси, има едно огромно „ само че ”, що се отнася до готвенето в по този начин обичания чугунен тиган. Разбира се, актуалните стъклокерамични котлони могат да се оправят с модерните, надеждни и от време на време доста тежки съдове за готвене, само че особено при чугуна би трябвало да вземете няколко неща поради.
Не плъзгайте чугунения тиган по повърхността
 Мързелива вечеря на тиган Мързелива вечеря на тиган
Това вкусно и ароматно предложение за вечеря, може да изкуши всеки. Идеално е за подготвяне след изтощителен работен ден, тъй като не отн...
Добре е да се прояви известна доза нерешителност. Както при всеки тежък съд за готвене, по този начин и тук би трябвало да внимавате да не го изпуснете или да плъзнете по повърхността. Бъдете извънредно деликатни с чугуна поради грапавите ръбове.

Измийте тигана ПРЕДИ готвене
Независимо какъв брой добре сте го измили след предишното готвене, маслото, което постоянно се събира на дъното на чугунените се карбонизира при нагряване, оставяйки черна диря върху стъклената печка. За да избегнете следи или петна, отстранявайте съдовете за готвене от плота незабавно след приложимост и измивайте усърдно вътрешността и външността на тигана преди всяка приложимост.
 Безопасни ли са тиганите с незалепващо покритие? Безопасни ли са тиганите с незалепващо покритие?
Обикновено когато хората се интересуват за сигурността на незалепващите си съдове за готвене, става въпрос политертрафлуоретилен (PTF...
Заредете се с самообладание
Електрическият котлон се нуждае от време, с цел да загрее (докато топлината от газовия пламък е незабавна), само че чугуненият тиган също има потребност от най-малко 10 минути преди да е достигнал прилична температура.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР