Въпреки че е най-скъпо платеният актьор в света, спечелил само

...
Въпреки че е най-скъпо платеният актьор в света, спечелил само
Коментари Харесай

Де Ниро пред фалит - slava.bg

Въпреки че е най-скъпо платеният артист в света, спечелил единствено сред юни 2019-а и юни 2020-а 90 милиона $ съгласно класацията на People With Money, Робърт де Ниро разгласи, че е на ръба на банкрута.

Световната рецесия, провокирана от пандемията от ковид, съществено накърни финансите му, а и някогашната му брачна половинка Грейс Хайтауър предяви иск той да възвърне размера на месечната вноска в кредитната й карта, която артистът, поради нестабилната икономическа обстановка, понижи от 100 000 на 50 000 $.

Жената, с която Де Ниро има бурни връзки от 1997 година и която през 2018-а подаде молба за бракоразвод, даде да се разбере, че артистът е изгонил децата им – Елиът на 21 години и Хелън на 8, от имението, в което прекарва изолацията. Адвокатите, които движат делата на холивудската суперзвезда Де Ниро, акцентират, че месечната вноска на Хайтауър се е наложило да бъде понижена заради действителни финансови компликации, свързани със затваряне на веригата от заведения за хранене Nobu и хотел Greenwich – паралелните бизнес инициативи на фамозния артист.

Защитничката му Каролин Краус изясни пред съда, че загубите от заведенията за хранене единствено за април възлизат на 3 милиона $, а за май – на 1,87 милиона. Адвокатът на някогашната му обаче парира: „ Де Ниро употребява пандемията, с цел да резне средствата, които се поставят на госпожа Хайтауър “. Съдебният развой продължава.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР