Въпреки че бремеността на Златка Райкова навлиза в последната фаза,

...
Въпреки че бремеността на Златка Райкова навлиза в последната фаза,
Коментари Харесай

Златка Райкова май копира Джулката, пази си фигурата

Въпреки че бремеността на Златка Райкова навлиза в последната фаза, Златка се пробва да не наддава килограми и да пази сексапилната си фигура.

Може би взима образец от Джулиана Гани, която има да смъква скромните 3 кг. Райкова внимава какво яде и несъмнено се поддържа във форма.
                             

Тя сподели на всички с какво се храни на закуска, само че странното е, че вместо одобрителни мнения, получи и много отрицателни реакции. В стори плеймейтката показа, че се храни с йогурт, ягоди, боровинки, мюсли и малко орехи. 

Плеймейтката не стопира с усилените тренировки във фитнес, съобразени с нейната бременност. Заедно с половинката си Карен двамата не се стопират на едно място и пръскат пари за екзотични дестинации.
                             

Съвсем скоро звездната двойка се върна от следващото си приключенско пътешестване в Дубай. На двойката явно не им липсват финанси, тъй като те самоуверено харчат пари за нови първокласни придобивки. В края на предходната година моделката се снабди с голям първокласен джип, а единствено преди дни Карен подкара лъскаво Lamborghini.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР