Въпреки че автопарка в България е един от най-старите в

...
Въпреки че автопарка в България е един от най-старите в
Коментари Харесай

Кой е най-скъпият джип в mobile.bg в началото на юни? Той е...

Въпреки че автопарка в България е един от най-старите в Европа, не е загадка, че у нас ултраскъпи коли напълно не липсват. Луксозните коли, които се срещат всекидневно в столицата ни и в останалите огромни градове и курорти, са рядка панорама даже и за надалеч по-развитите градове на Запад, написа Факти бг.

И защото SUV-вълната, която залива Стария континент, не подминава и България, в този момент взехме решение да проверим кой е най-скъпият джип, продаван у нас. Кратка информация в уебсайт номер едно за коли mobile.bg демонстрира, че автокъща " Софавто " продава най-новия всъдеход на Bentley. Търсенето е към дата 07.06.2017 година

Автомобилът, който носи обозначението Bentayga, е първият сходен на английския производител. По-интересното обаче е, че колата, създадена при започване на годината, в действителност е модифицирана от небезизвестното студио Mansory. Този шедьовър с мощ 608 конски сили е на процедура чисто нов и се предлага за " скромната " сума от 768 500 лева, като цената е без включен Данък добавена стойност.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР