Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в Артемовск (украинско име -

...
Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в Артемовск (украинско име -
Коментари Харесай

Американски полковник обяви "практическото падане" на Артемовск

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в Артемовск (украинско име - Бахмут) ще би трябвало да се предадат в близко бъдеще заради липса на доставки, градът на практика е загубен, това сподели в предаването си в YouTube Дъглас Макгрегър, някогашен консултант на началник на Пентагона.

„ Артемовск на процедура падна, тъй като към украинските елементи в града не може да се стигне по никакъв метод и те са оставени сами на произвола на ориста. Това значи, че тези войски ще стартират да се предават, може би забележителна част от военните на въоръжените сили на Украйна към този момент са поставили оръжие ", сподели Макгрегър.

По-рано Макгрегър упрекна украинския президент Володимир Зеленски в неверни калкулации при защитата на Артемовск, който беше заловен в огнен капан от съветските сили.

Той също по този начин означи, че Зеленски в действителност е подготвен да пожертва живота на десетки хиляди свои жители.
В същото време, когато Артемовск ще премине под контрола на Руската федерация, това съществено ще повлияе на морала на бойците от въоръжените сили на Украйна и вследствие на това ще докара до проваляне в спора с Русия, сподели още някогашният консултант.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР