Въоръжените сили на Украйна се похвалиха, че са унищожили база

...
Въоръжените сили на Украйна се похвалиха, че са унищожили база
Коментари Харесай

Украйна: Унищожихме руска военна база в Нова Каховка

Въоръжените сили на Украйна се похвалиха, че са унищожили база на съветските войски в Нова Каховка, Херсонска област , оповестиха от пресслужбата на Въоръжените сили на Украйна и Държавната гранична работа, представени от Руската работа на Би Би Си.

В интернет се появи видеозапис, показващ последствията от ракетната офанзива. На фрагментите се виждат съветски военни, като се допуска, че един от тях е снимал.

" Това е останало от нашата колиба, а там, в далечината, е всичко, което е останало от свързочниците ", споделя създателят на видеото, насочвайки камерата към останките на постройка.

" По предварителна информация това е видео удостоверение за " пушене на неустановено място ", което се намира в Нова Каховка ", оповестиха от Въоръжените сили на Украйна.

Украинската страна прави оценка загубите на съветските военни на 10-15 души .

Про точность.
Новая Каховка
— Donbass.life (@Donbasslife1)
В близко бъдеще, несъмнено, ще има доста остри събития на всички фронтове. И не става въпрос единствено за обвързване с някакви дати. Напоследък доста се приказва за Деня на независимостта на Украйна (24 август-бел.ред.) . Въпреки че този фактор би трябвало да се вземе под внимание ", сподели Андрий Юсов, представител на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна.

Той добави, че сега дейните бойни дейности не престават по цялата фронтова линия .

" Не може да се приказва за оттегляне през днешния ден и за това, че руснаците ще изтеглят войските си от Украйна, само че Украйна ще освободи всички свои територии ", сподели представителят.

Би Би Си декларира, че както е всекидневно неможе да удостовери тези информации в бойни условия.
 Резников: Украйна не е изгубила нито една система HIMARS
Резников: Украйна не е изгубила нито една система HIMARS

Страната не се нуждае от увеличение на армията си

, че са поразили пътния мост на язовир " Нова Каховка " , той е изведен от строя, оповестиха от оперативното командване на украинските въоръжени сили " Юг ".

" В рамките на осъществяването на дилемите за пукотевица на ракетните и артилерийските подразделения мостът на язовир " Нова Каховка " е бил ударен с контролно устройство.

По-рано съветските държавни медии оповестиха за обстрел в региона на Нова Каховка . Според тяхната версия територията наоколо до водноелектрическата централа в Херсонска област е била обстрелвана от украинската войска със системи HIMARS . В същото време представителят на окупационните управляващи, Кирил Стремусов, твърди, че мостът не е бил развален.

Това удостоверява опасността, която Русия усеща от по-големия обхват и акуратност на системите, които Украйна получи от западните си сътрудници, твърди Министерството на защитата. В края на краищата, откогато Украйна получи , които ѝ разрешават да нанася удари на по-големи дистанции, въоръжените украински сили бомбардира съветски бази и значими точки от маршрутите за доставки - като мостове - в окупираните територии.
 ISW: Украйна продължава сполучливите си офанзиви
ISW: Украйна продължава сполучливите си офанзиви

Не се оповестява за особени съветски военни триумфи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР