Въоръжените сили на Донецката народна република (ДНР) и Руската федерация

...
Въоръжените сили на Донецката народна република (ДНР) и Руската федерация
Коментари Харесай

В катакомбите на „Азовстал“ продължават всеки ден да откриват непредали се бойци от „Азов“

Въоръжените сили на Донецката национална република (ДНР) и Руската федерация в хода на разминирането и разчистването на катакомбите на територията на металургичния цех „ Азовстал “ постоянно откриват един или двама бойци от батальона „ Азов “, които не са се предали на 20 май, оповестява

„ На територията на „ Азовстал “ постоянно, съвсем всеки ден, военнослужещи от ДНР и Руската федерация при разминиране и разчистване на катакомбите на завода залавят по един или двама бойци от батальон „ Азов “, на които се задават доста въпроси от правоприлагащите органи. Установява се самоличността на всички военни, с тях се правят следствени дейности ", сподели събеседникът на организацията. Според него след разпит и повдигнато обвиняване против бойците, те ще бъдат държани в следствен арест. Бойците във фабриката ще бъдат проверявани за противоправни дейности в границите на към този момент формирани наказателни каузи против тях ", заключи източникът.

ТАСС няма публични мнения от проверяващите органи.

На 20 май формалният представител на съветското министерство на защитата Игор Конашенков заяви, че съветските военни са освободили изцяло територията на завода „ Азовстал “, където остатъците от украинската формация в Мариупол остават блокирани.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР