Въоръжени, но цивилно облечени яки мъжаги вчера бутаха в морето

...
Въоръжени, но цивилно облечени яки мъжаги вчера бутаха в морето
Коментари Харесай

Плащаме на НСО да ни бута в гьоловете ли?

Въоръжени, само че цивилно облечени яки мъжаги през вчерашния ден бутаха в морето от държавната плажна линия представители на "Да, България ", отпред с водача им Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския, правист, някогашен правосъден министър. Срамната преживелица стана покрай морската лятна резиденция на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмет Доган до Росенец.Грубо и невъзпитано се отнесоха пазителите към жителите, осигурващи издръжката на НСО, а в тази ситуация и защитата на Сокола, който от години не е в дейната политика и няма право на държавно бранене. Непочтителното отношение към някогашен министър на правораздаването също буди неразбиране и омерзение.


Собствеността на Черноморската брегова линия е изключителна държавна благосъстоятелност. Там има право да се разхожда всеки български жител, само че това им право бива жестоко погазвано от възякичките момци. И за какво? Дано не е, с цел да се обезпечи рахата на Доган, но едва ли е поради друго.
Летните му сараи се намират на нос “Чукалята” в Бургаския залив, а това е някогашна военна база на Гранични войски и гледката отсам е фантастична. Само че малко на брой от простосмъртните поданаци към този момент имат опция да й се насладят, преди можеше, макар бариерата. Имението на почетния водач на Движение за права и свободи бе строено то 2016 година до неотдавна, само че той към този момент има опция да се любува на спокойните си старини там, несмущаван от досадници по бреговата линия.

Защо обаче бодигардовете би трябвало да бутат хората в морето, единствено тъй като се разхождат там, снимат и си приказват!? И няма никакво значение представители на коя партия, придвижване огранизация са те или пък са просто заблудили се туристи.
Да напомня, че по закон министър председателят, президентът и ръководителят на Народното събрание би трябвало да бъдат охранявани от държавна конструкция. Ама не е ли прям цинизъм от общите ни пари за устояваме 1200 души с близо 40 млн. бюджет.

В ход са и промени Закона за Министерство на вътрешните работи след поредност от кавги, в това число и със фотосите, направени в спалнята на премиера, които плануват "Жандармерията " и Специализираният отряд за битка с тероризма (СОБТ) да се слеят в ново звено, ангажирано с защита на рискови товари, битка с тероризма и всеобщите вълнения, както и с защитата на висши управителни държавни чиновници и редови чиновници на Министерство на вътрешните работи, Национална агенция за приходите или организация "Митници ". Ще има опция да бъдат защитавани и президентът, министър председателят и ръководителят на Народното събрание, вицепрезидентът и основният прокурор. В това президентът разяснява, че вижда основаването на паралелна на НСО работа. Преди следващото си несъгласие обаче няма да е ненужно да намерения дали досегашната охранителна работа не е един от уродливите останки от тоталитарното ни минало, в който пазачите си мислят, че са безконтролни и безнаказани! Точно като някои някогашни и сегашни представители в политиката, които вардят. От кого ги пазят - от "народната обич " ли?!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР