Въоръжен мъж задигна оборота на хранителен магазин в Бургас. След

...
Въоръжен мъж задигна оборота на хранителен магазин в Бургас. След
Коментари Харесай

Задържаха въоръжен мъж за обир на магазин в Бургас

Въоръжен мъж отмъкна оборота на хранителен магазин в Бургас. След сдърпване с защитата на комерсиалния обект, крадецът извадил револвер. За благополучие няма потърпевши хора, оповестява Българска национална телевизия.

24-годишният мъж влезнал в хранителен магазин в бургаския комплекс „ Зорница ". Насочил се към касата, до момента в който служителките отчитали оборота. Задигнал 700 лв. и побягнал. Охраната се пробвала да го спре и той извадил револвер.

„ В момента на сборичкването двете продавачки декларират, че са забелязали мъжът да изважда запасан на колана револвер, като го е размахал, може би с концепцията да предотврати следващи дейности по задържане от страна на охранителя. След което е побягнал и е съумял да се укрие ", съобщи Цветелина Рандева, представител на ОД на МВР-Бургас.

Охранителят към момента е в потрес от случилото се и отхвърли коментар. Редовните клиенти на магазина са сюрпризирани от нападението.

След изземване на записите от охранителните камери 24-годишният Пламен Кантарджиев - Динята е арестуван. Той е престъпно проявен и оказал опозиция при ареста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР