Ваня Джаферович чукна 40 години на другия край на света

...
Ваня Джаферович чукна 40 години на другия край на света
Коментари Харесай

Ваня Джаферович чукна 40

Ваня Джаферович чукна 40 години на другия завършек на света - в Доминикана.

Бившият футболист води предаването " Сървайвър " и отнася много рецензии поради неприятния български и прекомерно бедния речник. За да го поддържа в този миг, пък и да бъде до него в празничния ден, в Доминикана дойде и жена му Жени, която тази година не е част от екипа на " Като две капки вода ". Съпрузите отпразнуваха рождения ден, който съгласно българските суеверия не се чества, с полет на аероплан над красивите плажове и океана.

От тази събота " Сървайвър " към този момент не се излъчва през уикенда и по този начин предаването остана единствено в два дни-понеделник и вторник. Съкращаването довело до понижаване и на хонорарите на всички от екипа на предаването, в това число и Ваня. Както към този момент стана ясно той се е навил да води предаването против 30 бона – пет пъти по-малко от предходния водещ Владо Карамазов. Понеже още предходната година имало хрумвания да го вършат главен водещ, ниският хонорар, който изискал, наклонил везните в негова изгода, а Владо останал без работа и отказани куп задължения, написа HotNews.

" Казват, че 40 е новото 20! Не знам дали е по този начин. От години насам, аз все се усещам на 20. Ок, повече ме болят колене, махмурлука все по-бавно минава, а и брадата ми е побеляла, само че това са детайлности. Най-важното за мен е, че макар всичките ми дефекти, имам човек до себе си, който ме обича абсолютно. По-голям подарък от това няма, само че тя е решила да ме изненада с нещо, което постоянно съм желал да направя… да хвърча. Благодаря на всички за пожеланията! Обичам ви ", показа Ваня.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР