Външният министър на Русия Сергей Лавров обяви, че Грузия била

...
Външният министър на Русия Сергей Лавров обяви, че Грузия била
Коментари Харесай

Русия вижда в Грузия пример за последиците от геополитическото инженерство на Запада

Външният министър на Русия Сергей Лавров разгласи, че Грузия била образец за последствията от геополитическото инженерство на Запада .

" Още един образец за последствията от геополитическото инженерство, с което нашите западни сътрудници се занимават, е Грузия, където западните куратори са подготвени да си затварят очите за безчинствата на ултранационалистите, за русофобията , единствено с цел да пресечен всички връзки на народа на Грузия с нашата страна, да пренапишат нашата обща история ", разяснява Лавров, представен от съветските медии.
 Опозицията в Грузия щурмува Народното събрание
Опозицията в Грузия щурмува Народното събрание

Искания за оставки

По думите му печалните резултати все още се виждали в Украйна , която сляпо следвала препоръките от чужбина. Държава с огромен капацитет се трансформирала в непрекъснат ищец на интернационалните помощи със слаба стопанска система .

" Страна с голям капацитет, при режима на Порошенко ... изпадна до положение на ищец на интернационална помощ, загуби индустриалната си база, към момента страда от голям отлив на трудоспособно население, а да не приказваме за вътрешния спор и разделянето в обществото по духовна, цивилизационна линия ", добави съветският първи посланик.
 Русия предизвести жителите си да заобикалят Грузия
Русия предизвести жителите си да заобикалят Грузия

Председателят на грузинския парламент се отдръпна, американското посолство схваща афектираните, само че приканва за успокоение

Преди няколко дни в Грузия избухнаха всеобщи митинги поради провокация от страна на заместник-председателя на Държавната дума (долната камара на парламента) на Русия Сергей Гаврилов, който по време на посещаване в страната седна в креслото на ръководителя на грузинския парламент. Това провокира гнева на грузинските прозападни среди.

Скандалът стана в отсъствието на ръководителя на Народното събрание Иракли Кобахидзе, който беше на аудиенция в столицата на Азербайджан - Баку. Кобахидзе съобщи, че би реагирал на държанието на съветския си сътрудник, в случай че се е намирал в Тбилиси.
 Грузия минава към пропорционална система през 2020 година
Грузия минава към пропорционална система през 2020 година

Това заяви ръководителят на ръководещата партия " Грузинска фантазия - Демократична Грузия " Бидзина Иванишвили

Според опозицията грузинските управляващи продават родината си , тъй като пускат в страната човек, който поддържа независимостта на Абхазия и Южна Осетия.

Грузия прекъсна дипломатическите връзки с Русия през 2008 година Това стана, откакто Кремъл призна независимостта на грузинските области Абхазия и Южна Осетия.
 Ранените в Тбилиси доближиха 240 души, 80 от тях са служители на реда
Ранените в Тбилиси доближиха 240 души, 80 от тях са служители на реда

Русия упрекна грузинската съпротива в опит за бойкот на контактите сред двете страни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР