Външните тела на климатиците на варненското читaлище “Петко Рачев Славейков

...
Външните тела на климатиците на варненското читaлище “Петко Рачев Славейков
Коментари Харесай

Съкрушителна кражба: Откраднаха климатиците на читaлище във Варна

Външните тела на климатиците на варненското читaлище “Петко Рачев Славейков " са откраднати преди две седмици, оповестиха тъжната вест от там за Moreto.net

Съкрушителната кражба на две външните тела на колонните климатици на салона на читалището лишава хората от опцията да го употребяват през отоплителния сезон.

" Нямаме опция все още да закупим външни климатични тела ", разясняват от читалището за медията.

Не за първи път
През 2019-та година, единствено година откакто читалището отпразнува своята 90-та годишнина, то още веднъж бе обект на нападения. Тогава наред с изпочупването и унищожаването на голям брой движимости, апашите откраднаха и скъп за читалището инвентар - видеокамера, фотоапарат, преносим компютър, колони, микрофони, прахосмукачка, лед прожектори и забележете - икона на " Св.Богородица ".

Не просто читалище. Един огромен квартал като варненския Владиславово е обран. Обран е духовно.
Искаме да имаме вяра, че ще се откри метод в този момент някои, а за какво не и доста хора, да подаде ръка и да помогне на, с цел да може то още веднъж да извършва това, което може най-добре - да въодушевява млади и остарели да водят заслужен, просветен и хубав живот. Въпреки грозните каузи на другите.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР