Външните щори винаги са пуснати! Дуварите са високи, огромни. Видимо

...
Външните щори винаги са пуснати! Дуварите са високи, огромни. Видимо
Коментари Харесай

НЕПУБЛИКУВАНО! Надникнахме ОТВЪТРЕ в испанския палат на любовницата на Бойко! + СНИМКИ на една от колите й

Външните щори постоянно са пуснати! Дуварите са високи, големи. Видимо са взети всички ограничения за сигурността и конфиденциалността на палата, в който живее прословутата манекенка Борислава Йовчева, посочена за държанка на премиера Бойко Борисов.

За въпросната къща в Барселона се изписа много, само че в никакъв случай до момента не са излизали толкова подробни фотоси на парцела . Единствено ние от Narod.bg успяхме да стигнем до портите на една от най-коментираните испански резиденции у нас и да надникнем отвътре.

Но дано първо си припомним…

„ Искам да подчертая, че моят брат се занимаваше с доста неща в България и къщата я получихме като част от заплащане по някаква негова договорка и той я записа на името на татко ми. “ Така Мис Бикини 2006 разяснява разследването около парцела си. Моделката стана обект на нечуван интерес около слуховете, че е любовница на Бойко Борисов и точно той й подсигурил въпросния парцел против 1,7 млн. евро – пари с неразбираем генезис.

Къщата в реалност се води на името на татко й – водопроводчик от петричкото село Кулата. В нея Борислава живее дружно с дъщеричката си Ема, която съгласно упорития слух е

плод на любовта на Мис Бикини с премиера.
 Кепенците постоянно са затворени
Редица документи и обстоятелства сочат, че финансирането на прословутата къща е осъществено от братовчеда на Бойко Борисов Радослав Иванов. Намесени са още две лица, близки до премиера, както и несъмнено – офшорна компания, превела трансферирала сумата от 1,7 милиона евро към компанията на Йовчева.

Както Борисов, по този начин и Борислава отхвърлят да се познават, макар че министър председателят е потвърдено непосредствен с брата на Йовчева – футболиста Станко Йовчев. Манекенката даже показва злост и откровена неприязън към премиера, с цел да бъде още по-убедителна: „ Няма по какъв начин да ме свързват тъкмо мен с Бойко Борисов, тъй като аз с такива като него няма по какъв начин да се виждам, още повече да си легна. Много ми е под интелекта “.

Къща за милиони
 Къщата на Йовчева от птичи поглед
Реклама

И по този начин, да преминем към парцела в Барселона, с чиито фотоси разполага единствено narod.bg . Освен вътрешния и външния басейн, триетажният дворец разкри още любопитни детайлности пред нас.

След като надзърнахме през оградата, видяхме и един от автомобилите на манекенката (според формалната информация палатът разполага с 4 паркоместа). Оказа се, че Борислава кара елементарен „ Mercedes “ B-класа, чиято цена втора употреба върви около 10 000 лв.. Доста непретенциозно като за държанка на премиера, само че пък да не забравяме, че в гаража има още три коли…
  Колата на любовницата на Бойко
Макар всички кепенци на първокласното имение да са винаги спуснати, успяхме да надникнем и в едно от външните пространства, обособено като заслон. Детска акумулаторна кола (марка „ Mercedes “ – като на мама), розово детско колело и столче са част от принадлежностите на дребната Ема, посочена за тайната дъщеричка на Борисов. Между другото, момиченцето се радва и на

водна пързалка край външния басейн,

който по другоземен метод минава в тунел под къщата.
  Малката Никол също се радва на Мерцедес
Проста сметка демонстрира, че в случай че парцелът е закупен против 1.7 милиона евро, то за обзавеждането му и подсигуряването на всички екстри е вложен най-малко още милион.

Дори да повярваме на изказванията й, че не е държанка на Бойко Борисов, не излиза наяве по какъв начин Мис Бикини е станала горделив притежател на този лукс?

Това обаче не е всичко. Разполагаме с още фотоси от воаяжите на Йовчева, които също са цифра. Очаквайте скоро в !
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР