Vanguard, една от най-големите инвестиционни компании в света, ще плати

...
Vanguard, една от най-големите инвестиционни компании в света, ще плати
Коментари Харесай

Vanguard ще плати по 1000 долара на ваксинираните си служители

Vanguard, една от най-големите капиталови компании в света, ще заплати на своите чиновници 1000 щатски $, в случай че се имунизират.

Персоналът би трябвало да потвърди, че са били имунизирани до октомври, като в процеса ще бъдат включени и тези, които са били имунизирани, преди компанията да направи офертата си, заяви Би Би Си, съобщи Блумбърг.

Идеята на Vanguard приказва доста за другите подходи, които американските компании подхващат към имунизацията, до момента в който делта разновидността на ковид се популяризира от ден на ден в цялата страна.

Някои като Microsoft и Гугъл изискват всички чиновници да бъдат имунизирани. Други като Walmart и Uber помолиха управлението, а не чиновниците на първа линия, да се имунизират, до момента в който сходни на Amazon и Apple нямат избрана политика.

Vanguard, която има към 16 500 чиновници в Съединени американски щати, съобщи, че имунизациите са " най -добрият метод " да се спре разпространяването на Covid и че мощно предизвиква личния състав да бъде имунизиран.

„ Затова ние предлагаме тласъци за имунизиране на личния състав, който даде доказателство за имунизация против Covid-19 “, сподели представител.

„ Стимулът е самопризнание за хората, които са отделили време да защитят себе си, сътрудниците си и нашите общности посредством имунизация. “

Този ход контрастира с Blackrock, различен огромен управител на активи в Съединени американски щати, който забрани на неимунизираните чиновници да влизат в офисите му в Съединени американски щати от юли.

В момента в Съединени американски щати се следи повишаване на новите инфекции с Covid, като броят на инфектираните доближава равнища, които не са следени от месеци.

Американските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC) оповестиха, че маските още веднъж би трябвало да се носят на закрито както за имунизираните, по този начин и за неимунизираните.

Ню Йорк съобщи, че клиентите и личният състав на заведения за хранене, фитнес зали и други закрити места ще би трябвало да бъдат имунизирани, с цел да употребяват такива услуги от септември. Това се случва, защото процентът на имунизации се е забавил в доста елементи на Съединени американски щати, което оказва напън върху бизнеса, и накара обособените щати да работят.

Но някои синдикати възразяват против мандатите за ваксини, заявявайки, че нарушават правата на служащите. Тази седмица Международният съюз на обединените хранителни и търговски служащи разкритикува Tyson Foods, един от най-големите преработватели на месо в Съединени американски щати, за налагане на мандат, когато имунизациите към момента имат единствено незабавно утвърждение от Американската администрация по храните и медикаментите. Президентът Марк Пероне съобщи, че синдикатът ще се срещне с компанията през идващите седмици, с цел да " подсигурява, че правата на тези служащи са предпазени и тази политика е заслужено приложена ".

„ Не можете просто да кажете„ Приемете да се ваксинирате или напускайте “, сподели Пероне пред New York Times в понеделник.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР