Ванга направила мистериозното пророчество преди 50 годиниИзлезе наяве най-мистериозното пророчество

...
Ванга направила мистериозното пророчество преди 50 годиниИзлезе наяве най-мистериозното пророчество
Коментари Харесай

Ванга направила мистериозното пророчество преди 50 години

Ванга направила мистериозното знамение преди 50 години

Излезе нескрито най-мистериозното знамение на Ванга. Тя направила въпросното предсказване преди 50 години, само че никой не съумял да го разгадае. Тогава Ванга споделила с околните си по кое време ще пристигна мирът на земята.

Според думите й, това ще се случи, когато осмият се появи. Но наред с мира, на който той ще откри, ще сложи и началото на края. И до през днешния ден анализаторите на предсказанията й не са изцяло сигурни какво е желала да каже пророчицата.

 

Но са на мнение, че тя най-вероятно е визирала създание, което ще се засели на планетата ни от друга планета. Това ще бъде по този начин нареченият Осми, който ще откри международен мир. Но по-късно, ще настъпи краят на света, уверени са анализатори на пророчествата на Ванга.

Великата ясновидка направила това знамение в тихата заран на 6 април през 1941 година.Часове преди да изрече тези слова пред околните си, Ванга имала привидение.

В ранното утро пророчицата доловила вързоп светлина в стаята си. Вратата на дребната й стаичка се отворила. На прага й се появил мъж, яздещ бял кон. Конникът бил облечен в доспехи, покрити с люспи.

Той споделил на Ванга, че този ден ще мине бързо. Но в идния ден тя ще се разсъни като човек, който ще оказва помощ на хората. Ще я търсят хора от всички направления на земята и тя ще оказва помощ на всички.

Конникът споделил с пророчицата, че тя получи неземна заложба и ще има способността да беседва освен с живите, само че и с мъртвите и ще вижда ориста на всички.

До края на живота си всяка година на 6 април (Благовещение по остарял стил) пророчицата чествала християнския празник, написа „ Ретро “.

 

И още:
Думите на Ванга, които всеки би трябвало да запомни: Голямо благополучие идва като сложиш в ъгъла на стаята си...


Дори не подозирате на какво чудо са способни тези предмети на Ванга!

Особено №4.

Ванга казвала:

 

 

1) “Мед в къщата – разцвет в къщата “. От незапомнени времена се счита, че най-много много се харесва меда вкъщи. Това са невидими същества, които охраняват спокойствието и комфорта в дома ви.

 

 

2) Подкова на входа – за шанс.

Първият предмет, който мъдрата баба Ванга посочила, била подковата. Тя казвала: “Дръж подкова на входа за благополучие и триумфа ще откри пътя към твоя дом, конят постоянно носи шанс, а на коня какво му е належащо – подкова ”.

3) Финикова палма и върба 

Знаменитата баба Ванга казвала: “Палмата от семето пораства. Нека тя пази тебе и да пази твоя дом и Христос да славиш постоянно. Върбата да се съхранява в дома от година на година, от година на година. Тя ще донесе добрина, благосъстояние и триумф във всичките ти каузи. Първи твой другар и асистент. ” Засадете семе от палмово дърво и го оставете да пораства. Смята се, че финиковата палма е свещено растение, което почиства дома, способства за разпространяването на добрина и непорочност, отблъсква нечистотията.

4) Сапун

За сапуна Ванга споделя: “Вие живеете бързо, страхувате се, че няма да съумеете на време и в действителност приемате нещата незадълбочено. Имате ли нещо срещу да прекарате няколко минути, пробвайки се да мислите за същността на нещата, които толкоз постоянно са част от всекидневния живот? Сапунът употребявате единствено за физическо филтриране, само че в реалност той може да ви даде доста повече. Обикновеният сапун несъмнено належащо е да бъде в дома ти, той ще ви служи правилно, и всяко зло и нечистота ще измие. ” Погледнете в магазина за елементарен сапун – без никакви химикали, единствено с натурални съставки.

5) Чесън

Поставете чесън в ъгъла на общата стая, покрай тавана, с цел да прогоните злите духове: “Искаш ли да защитиш себе си и къщата си от уроки и зли духове, изплаши ги с чесън. Те не го обичат и ги е боязън, и в къщата, където има чесън, в никакъв случай демон не може да се задържи. Както се е появил, по този начин и бързо ще избяга. ”

6) Камбана (от сребро или стомана)

Представителите на злите сили са страхливи същества, които обичат тишината и ги е боязън от мощни шумове. Особено зле им става, в случай че звуците се повтарят от време на време, тъй че във всеки дом би трябвало да има камбана ”, споделя Ванга.

7) Кехлибар

Ванга учи: в къщата би трябвало да им замразено слънце, отразено в смолата. Кехлибар безусловно вземете, с цел да проясни и главата, и ориста на всички.

8 ) Ябълки

Ванга споделя: “Ако желаете къщата постоянно да е цялостна с доста благополучие и разцвет, следете за това в кухнята постоянно да има ябълка, която ще служи за богатството на всички. И ябълката никой да не допира и където тя лежи – радва вашия взор и няма да знаете тъга. ”

9) Игла

“Против уроки да отбраните себе си и обичаните си хора, е належащо да употребявате игли ” – споделя Ванга.

10 ) Ботуши

В историята за това по какъв начин е належащо да се държите със ориста, великата пророчицата Ванга споделя: “Съдбата е положително момиче, не е алчно за дарове. Само би трябвало да й помогнете да прояви добротата си. Вземете си чифт ботуши и за нищо не тъжете, тя ще ви бъде посетител и ги наложете. ”

11) Тръстика

Казвала великата Ванга: “Ако желаете да прогоните проблемите надалеч от вкъщи си, безусловно си вземете тръстика, която ще ви бъде правилен асистент. Тръстиката ще пази добре силата, която живее в къщата ви и ще ви помогне да се отървете от неприятната сила, която се прихваща по време на пътешестване. ”

12) Свещи

В диалози за силата огромната пророчица Ванга споделя: “Свещите ще оказват помощ на хората да запазят и поддържат силата в къщата. Тези свещи, направени от восък, имат в действителност чудесна мощ. Аз ще ви кажа каква свещ и защо да се употребява, само че с тези познания би трябвало доста да се внимава, защото силата на свещта може да ви помогне, само че и може да ви навреди, в случай че се злоупотреби с нея. ”

13) Огледало

“Кръглото огледало добре помни. Ако го има в къщата, то щастието няма да изтече, а ще остане в огледалото ”, споделя Ванга.

14) Ветропоказател

Казва великата баба Ванга: “Всеки, който може да се оправи с вятъра, ще живее и тъга няма да не знае. Този, който може да го направи вятърът постоянно да духа в неговата посока, в никакъв случай няма да бъде уединен и трагичен. Ако желаете да намерите благополучие – попитайте за това вятъра. И с цел да се научите да говорите с него, направете в дома си един ветропоказател. “

15) Изсушена рибена люспа

“Изсушената люспа на риба носи благосъстояние в дома и доволство за всички. Всеки, който вярно може да я отдели, няма да знае тъга. Само, че е значимо вярно да скриете този амулет, в противоположен случай може да ерозира цялата му магическа мощ ”, споделя Ванга.

16) Кука

Ванга споделя: “Вземете си стоманена кука и уловете рибата на щастието и шанса, рибата, която ще извърши всичките фантазии и стремежи. Изплетете своята ориста – колкото по-красива плетка наплетете, толкоз по-интересен ще бъде животът ви ”!

17) Кълбо от вълна

Великата Ванга казвала: “Искате ли да намерите своя път към щастието? Желаете ли да се чувствате непрекъснато потребни в този живот? Искате ли да бъдат с вас обичаните ви хора? Не забравяйте да запазите в къщата си една топка вълна ”.

18) Точило

“Точи и точи своето благополучие на точилото! – учила Ванга. Нека отлети надалеч всичко, което е едва и остаряло, дано новото и острото, добре поставено, да бъде с вас в живота ви. Вземи си в къщата точило! То ще те защищити от зли духове и пари ще донесе! Нека нечестивият да знае какво оръжие точиш! ”

19) Пясъчен часовник

Каза великата пророчица Ванга: “Времето е спряло в стъклото и е станало на пясък, можете да го контролирате, както желаете. Ако бихте могли да укротите един песъчлив часовник, няма да съжалявате за отминалото време. То ще стане ваш благонадежден другар, който в сложна обстановка постоянно ще ви подскаже какво да вършиме. Също по този начин пясъчният часовник е украса на дома, която постоянно притегля окото. Ако нямате в дома си песъчлив часовник, значи, че не се грижите за времето на хората в тази къща, не държите на обещанията си и не се страхувате от старостта. Хората или са горделиви или просто не знаят, че може да им се помогне. Пясъчният часовник би трябвало да се даде на тези, които откровено желаят помощ. ”

20) Птица на щастието

Великата Ванга сподели: “Щастието в дома птицата носи, провесете дървени играчки над креватчето на детето, дано да ги гледа, както дребното жълто слънце го следи. Птицата на щастието ще го пази, приказки ще му споделя, сълзите му ще пресуши. И то ще се смее, ще я гледа и с палец ще я сочи ”. Икона Вие не сте прекомерно мързеливи, с цел да отидете на черква и свещи за здраве и за покой да запалите. Идете в църковния магазин и си изберете икона, която ще се трансформира в асистент за цялостен живот. Можете да обмислите избора си, само че най-добре е да погледнете иконите и да изберете тази, която ви носи най-голямата наслада ”, сподели Ванга. Иконата ще бъде вашият правилен другар и в сложна обстановка ще ви утеши, вяра и наслада в тъгата ще донесе, и вълненията ще успокои. Основното нещо е да се обръщате с цялото си сърце към иконата вместо да я употребявате, с цел да утоли вашите потребности ”. Черен камък Голямата пророчица Ванга споделя: “За да бъде сънят добър, би трябвало да си намерите асистент, който да ви пази. Затова ще е потребно да намерите крайпътен черен камък, най-незабележимия. Ако донесете подобен камък в къщата си, в никакъв случай няма да имате проблемите със съня. ”  
Източник: За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР