Valve организира приятна акция за феновете на хоръра, поднасяйки им

...
Valve организира приятна акция за феновете на хоръра, поднасяйки им
Коментари Харесай

Amnesia: The Dark Descent и A Machine for Pigs са безплатни в Steam

Valve провежда приятна акция за почитателите на хоръра, поднасяйки им гратис Amnesia: Dark Descent и Amnesia: A Machine for Pigs. Офертата е за лимитирано време и от анонса за нея, за жалост, не разбираме за какъв брой време е годна тя, тъй че побързайте и си прибавете игрите към Steam акаунта си през днешния ден.

Amnesia: The Dark Descent е дело на Frictional Games, която се хареса на всички при своето излизане преди осем години. Както медии, по този начин и геймъри се сплотяват към определението „шедьовър“ за нея. В играта се пренасяте в средата на XIX век в ролята на младия Дениъл, който се разсънва в тайнствен палат без спомен за случилото се с него преди този момент. Преследван от тайнствената Сянка и кошмарни видения, той би трябвало да убие барон Аликзандър и да откри път на открито в опит да избави себе си и своята душа. Времеви портали, прекосяване през измерения, автентичен смут и кървава приятност ще ви посрещнат топло, в случай че се възползвате от офертата на Valve.

Amnesia: A Machine for Pigs, създадена от The Chinese Room (Everybody’s Gone to the Rapture, Dear Esther) и Frictional и издадена през 2013. Тя ви среща с Осуалд Мандус, отдалечен потомък на Дениъл от първата игра, тайнственият Инженер, кръвожадни свине и часове смут. Играта се приема като заслужен правоприемник на Dark Decent, приветствана поради умеенето на нейните създатели да си играят със съзнанието на играещия, въпреки и хорър детайла да не е толкоз мощен, колкото в първата игра.

„Dark Descent ви води на дълго пътешестване в океана на лудостта. A Machine for Pigs ще задържи главата ви под водата, до момента в който съвсем не ви удави, а по-късно ще ви вдигне за глътка въздух, след което всичко още веднъж се повтаря. И в един от тези къси моменти, в които изплувате от горната страна, вие ще осъзнаете, че сте научили и други неща за себе, с изключение на, че ви би трябвало ново бельо“, написа в ревюто си за играта при излизането ѝ ТиДжей Хефър от PC Gamer.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР