Вълшебна почивка в Прага ще си подарят Джулиана Гани и

...
Вълшебна почивка в Прага ще си подарят Джулиана Гани и
Коментари Харесай

Ексклузивно! Бебето на Джулиана Гани – Кай ще спи като принц в дизайнерска кошарка 

Вълшебна отмора в Прага ще си подарят Джулиана Гани и обичания й Теодор месец преди огромното събитие - раждането на сина им Кай. До тогава звездните родители стягат невъобразим разкош за наследника си. Красивата моделка персонално е избрала мебелите в новата детска стая, която ще е решена в остаряло злато и беж. Точно както прилича на дребен принц, Кай ще спи в дизайнерска кошарка, а откакто поотрасне, ще бъде изместен в първокласно легълце от същия първокласен бранд.

Грандиозният ремонт в домо на Джулката няма да се ограничи единствено до стаята на дълго чаканото бебе. Изкусителката и обичаният й мъж до дни ще се радват на любовта си върху чисто нова, голяма бутикова тапицирана спалня и първокласен диван, поръчан от чужбина. Така домът на влюбените ще бъде чист от всяка отрицателна сила и неприятен спомен, издават близки до прелестното семейство. 

Черешката на тортата в дома на Джулката ще бъдат неповторимите картини, основани от изкуствен интелект. Специфичното при тях е, че те не могат са бъдат пресъздадени от човешка ръка и никой различен не може са се снабди с сходни, описаха от галерията, която ще ги достави в жилището на бъдещите родители.















 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР