Вълнуващи и оспорвани мачове очакват спортните фенове със завръщането на

...
Вълнуващи и оспорвани мачове очакват спортните фенове със завръщането на
Коментари Харесай

Зрелищни срещи от английската Висша лига по DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA от 17 юни

Вълнуващи и оспорвани мачове чакат спортните почитатели със завръщането на британската Висша лига след тримесечното спиране, породено от международната пандемия. Нова Броудкастинг Груп продължава да предлага на феновете висококачествено спортно наличие, което включва и извънредно наситената стратегия на шампионата до края на юли. Като безспорен водач на пазара, пакетът DIEMA XTRA ще обезпечи на футболните почитатели първокласно преживяване с излъчването на всички 92 мача от влиятелната конкуренция.

Отложените дуели от 28-ия кръг – Астън Вила – Шефийлд Юнайтед и дербито сред първенеца Манчестър Сити и Арсенал - ще дадат старт на срещите на 17 юни, надлежно от 20.00 ч. и 22.15 ч. в ефирa на DIEMA SPORT 2, както и онлайн на стрийминг платформата.

До края на месец юни футболните почитатели ще видят едни от най-оспорваните конфликти на колоси – Тотнъм Хотспър приема Манчестър Юнайтед в петък, 19 юни, от 22:15 ч. В неделя от 21:00 ч. е мърсисайдското дерби Евертън – Ливърпул, а при избрани условия „ Червените “ даже имат късмет да се поздравят предварително с първа купа от 30 години насам точно след този мач. В четвъртък, 25 юни, от 22:15 ч. идва ред на колосалния дуел сред отборите с най-вече трофеи в последното десетилетие – Челси против Манчестър Сити . Ливърпул пък може да гостува като първенец на Манчестър Сити на 2 юли от 22:15 ч.

В спортната стратегия на 17 юни се завръща и финалният стадий от испанската баскетболна Лига Ендеса . Надпревара в две групи от по шест тима ще дефинират полуфиналистите в продължение на 10 дни. Сблъсъците от шампионата започват с мачовете Барселона и Ховентуд в 16.30 ч., Тенерифе – Уникаха от 19.30 ч. и Билбао – Баскония от 22.30 ч. в ефира на канала NOVA SPORT.

Проследете най-интересните спортни събития през юни онлайн в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата. Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР