Вълнуващ и драматичен криминален сюжет ще предложи премиерният за България

...
Вълнуващ и драматичен криминален сюжет ще предложи премиерният за България
Коментари Харесай

Криминалният сериал „Кървави пари” с ексклузивна премиера във Vbox7.com

Вълнуващ и трагичен престъпен сюжет ще предложи премиерният за България сериал във. Сериалът показва заплетената история на Марк Темпел , който живее със брачната половинка си и щерка си в Берлин и пробва всичко допустимо,.

Марк обезверено се нуждае от пари, с цел да заплаща наема и да се грижи за брачната половинка си , прикована в инвалидна количка след злощастен случай. Неговата подрастваща щерка пък се нуждае от мощна бащина фигура, която да служи за образец в живота ѝ. Единствената останала опция в тази сложна житейска обстановка е помощта от остарели познати, заровени надълбоко в предишното на Марк, които се е надявал в никакъв случай повече да не види.
 Кървави пари NOVA
Младият мъж по насила става част от мрачен и аморален свят, който внезапно контрастира на живота, който обезверено се стреми да запази. Примамката се оказва още по-силна, в сравнение с Марк допуска. Той подписва договорка, която му оказва помощ да подсигури нужните финанси за няколко седмици, само че в последна сметка ще му коства доста висока цена.

Водейки двойнствен живот, моралните му граници и неговият брак са подложени на тестване. Вместо да оправи ситуацията, в което фамилията му се намира, той го утежнява. Как ще приключи всичко това, проследете единствено във.-->

Ще успее ли фамилията да резервира своя дом? И каква е цената, която Марк ще заплати за двойнствения живот, раздран сред фамилията и подземния свят?
Отговорите на всички тези въпроси ще разберете на 12 ноември във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР