Вълната от коронавирус отново се надига в България. Всякакви средства

...
Вълната от коронавирус отново се надига в България. Всякакви средства
Коментари Харесай

Профилактиката с ивермектин на проф. Марик срещу COVID-19

Вълната от ковид още веднъж се надига в България. Всякакви средства биват употребявани, с цел да се защищити от болест – от национални предписания до лекарства. Профилактиката също има своята водеща роля в борбата с COVID-19. И тук ивермектинът се появява на хоризонта. Разбира се, че би трябвало да се съблюдава тъкмо избрана скица.

Проф. доктор Пол Марик e направил в детайли обяснение по какъв начин да се приема медикаментът. Той завежда Отделението по Белодробни заболявания и Интензивно лекуване в Медицинския Университет на Източна Вирджиния (САЩ), предава Kmeta.bg.

При профилактика на лица, изложени на висок риск от болест с коронавирус се предлага на 0.2 мг/кг на доза* – една доза (0.2 мг/кг) на първия ден, втора доза след 48 часа, след което се приема една доза на всеки 2 седмици.

При профилактика след контакт с болен от ковид с изключение на потреблението на инвермектин се прибавят и витамини.

Трябва да се одобри една доза първия ден, втора доза след 48 часа. Освен това е добре да приемем Витамин D3 1000-3000 МЕ/ден, Витамин C 1000 мг два пъти на ден, Кверцетин 250 мг/ден, Цинк 50 мг/ден и Мелатонин 6 мг преди лягане.

*Пример за човек, тежащ 60 кг (телесно тегло): 60 кг × 0,2 мг = 12 мг – апелирам вижте таблицата за преобразяване, с цел да изчислите подобаващата доза ивермектин.
 Профилактиката с ивермектин на проф. Марик против COVID-19

Все отново в никакъв случай не би трябвало да се подценяват професионалните медицински препоръки. Информацията не е предопределена да замества диагностика или лекуване във връзка с който и да е пациент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР