Валери Симеонов бе заснет в много непристойно поведение спрямо протестиращите.

...
Валери Симеонов бе заснет в много непристойно поведение спрямо протестиращите.
Коментари Харесай

Валери Симеонов показа неприличен жест на протестиращите

Валери Симеонов бе сниман в доста непочтено държание по отношение на протестиращите. Той размахал междинен пръст на ресторантьорите, които към този момент над час стачкуват под прозорците на Министерския съвет. Лидерът на НФСБ се появи на един от прозорците на някогашния Партиен дом, в който към този момент се обитават народните представители и направи непристоен жест пред събралите се жители.

Случилото се провокира бурно освиркване, излиза наяве от фрагменти, публикувани в обществените мрежи. Видеото е снимано от.

На площада се намират стотици представители на затворените поради епидемията браншове. Граждани от цялата страна упорстват помощите, отпуснати от страната, в последна сметка да стигнат до потърпевшите бизнеси.

Исканията им са и да отворят още веднъж порти на 1 февруари, а не както планува заповедта на здравния министър сега - от 1 март. Тя обаче визира единствено дневните заведения. Не е ясно какво ще се случи с питейните заведения и нощните клубове. 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР