Валери Симеонов бе заснет от прозореца на министерски съвет. Кадърът на

Валери Симеонов бе заснет от прозореца на министерски съвет. Кадърът на ...

Бурни освирквания към Валери Симеонов, след жест от прозореца на Партийния домВалери Симеонов бе заснет от прозореца на министерски съвет. 

Кадърът на видеото е замазан леко, но според изданието е показал среден пръст.  Случилото се предизвика бурно освиркване, става ясно от кадри, разпространени в социалните мрежи. Последвали са бурни освирквания. Видеото е заснето от .От проправителствената медия Пик защитиха Симеонов и обявиха, че това е фалшификат.

"Пореден фейк, целящ да омаскари Валери Симеонов, се появи в определени медии собственост на подсъдими олигарси. Както и при предишната атака с манипулираните изказвания на лидера на НФСБ за хората с увреждания, и сега се изопачава истината.", пишат от Пик. 

"Лидерът на НФСБ беше скандализиран от новината да фейк съчиненията с него. Пред ПИК той заяви, че за пореден път става жертва на целенасочена атака.
"Излязох на прозореца, за да видя ресторантьорите и да ги подкрепя. Аз съм единственият политик, който от самото начало стои твърдо зад техните искания, а дори само през последната седмица го заявих два пъти в свои медиини изяви. От самото начало казвам, че ресторантите и заведенията трябва да работят и не те са опасността, а училищата. Децата не трябва да бъдат връщани на училище", каза Симеонов. 

 

На площада се намират стотици представители на затворените заради епидемията сектори. Граждани от цялата страна настояват помощите, отпуснати от държавата, в крайна сметка да стигнат до пострадалите бизнеси.

Исканията им са и да отворят отново врати на 1 февруари, а не както предвижда заповедта на здравния министър в момента - от 1 март. Тя обаче засяга само дневните заведения. Не е ясно какво ще се случи с баровете и нощните клубове. Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected]. Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в -  .

Прочети тук -

Източник: petel.bg