Валери Божинов стана еротичен фотограф! Българският нападател на хърватския „Риека“

...
Валери Божинов стана еротичен фотограф! Българският нападател на хърватския „Риека“
Коментари Харесай

Дъртото Коте Се Съблече За Божинката

Валери Божинов стана сексуален фотограф! Българският нападател на хърватския „Риека“ снима предизвикателна фотосесия на приятелката си Биляна Дол в спалнята им. На нея 42-годишната сръбкиня наподобява повече от впечатляващо за възрастта си и не крие съвсем нищо от тялото си.

Биляна демонстрира съвършено дупе и апетитен бюст, който едвам не изскача от сутиена. Половинката на Божигол обожава да показва съблазън и постоянно радва почитателите си с разголени фотоси. Биляна към този момент се настройва за летния сезон и театралничи с цялостен бански в цвят червен.

Напук на упованията на всички Биляна и Божинов са дружно към този момент повече от две години и по всичко проличава, че са щастливи дружно. Валери уцели джакпота със сръбската хубавица, която се грижи извънредно добре за него и даже се изявява сполучливо в ролята на негов управител при търсенето на нови тимове.

happy valentine’s day @biljanadoll love you..❤💙❤💙

Публикация, споделена от Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) на Фев 14, 2018 в 2:45 PST

Тя несъмнено не е с него поради парите, защото произлиза от богато семейство и е привикнала да живее в разкош. Според близки на Валери тя даже е по-богата от него. Освен всичко друго Биляна получава и солидна прехрана от някогашния си брачен партньор – известния немски футболен треньор Томас Дол, написа „България днес“.

 Красавицата и Валери употребяват всеки свободен миг, с цел да са дружно, като двамата постоянно кръстосват пътищата на Сърбия и Хърватия, с цел да се съберат. Биляна главно живее в Белград, до момента в който Божигол най-малко до лятото ще е край крайбрежията на Адриатическо море в Риека.

ДЪРТОТО КОТЕ ПРЕЦАКА АЛИСИЯ ЗАРАДИ НИКОЛЕТА


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР