Валери Божинов остава в Риека! Това разкри самият футболист в

...
Валери Божинов остава в Риека! Това разкри самият футболист в
Коментари Харесай

Валери Божинов остава в Риека

Валери Божинов остава в Риека! Това разкри самият футболист в предаването Гостът на Sportal.bg по SportalTV . Българският нападател ще продължи да пази цветовете на хърватския отбор, откакто се е схванал с клубното управление да преподпише контракта си.

" Имах диалози с управлението на Риека. Подписахме контракт и чакаме клубът да го разгласи публично. Благодарен съм на тима и управлението. Треньорът изисква добра дисциплинираност и да се държиш добре в съблекалнята. Аз съм човек, който обича да има положително отношение към футболистите. Обичам да споделям със съотборниците си и да оказвам помощ на всички футболисти в тима. Опитвам се да оказвам помощ с каквото мога на футболистите на Риека. Аз съм най-възрастният в тима. Помагам им с опита, който имам и им демонстрирам, че Валери Божинов е огромен експерт ", стартира Божинов.
 Валери Божинов е @@@
" Отношението ми по отношение на тренировките повлия върху това да подпиша нов контракт. Имаше моменти, в които тимът отива на лагер, а аз оставам да упражнявам по два пъти. Това потвърди, че съм подготвен душевен. Нормално е в тима да желаят човек, който е зрял и няма да прави проблеми. Искат да си експерт както на терена, по този начин и отвън него. Бях предан на клуба на 100% и постоянно съм давал максимума от себе си. Със сигурност управлението е желало да види по какъв начин ще отвърна на всички тези неща - да бъда на скамейката, да не играя, да не пътувам с тима. От първия до последния ден съм изиграл 26 минути, само че влизам в съблекалнята и подстрекавам момчетата, приветствам ги. Не съм се забърквал в кавги. През последните две години много улегнах и осъзнах някои неща. Първо би трябвало да бъдеш експерт и да бъдеш един от всички. Трябва да си образец за всички млади момчета. Заслужих с поведение и отношение новия си контракт. Реално не би трябвало да получа нов контракт след единствено 26 минути, само че очевидно съм го заслужил ", приключи нападателят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР