Валери Божинов има нова тръпка, заради която ще акостира отново

...
Валери Божинов има нова тръпка, заради която ще акостира отново
Коментари Харесай

Ново гадже върна у нас Божинов

Валери Божинов има нова тръпка, поради която ще дебаркира още веднъж в родината. Преди няколко дни футболистът разтрогна своя контракт с италианския клуб „ Пескара “. Контрактът изтичаше на 31-ви август, а Божигол ще се прибере по-рано. Близък другар на Божинов загатна, че в живота му има нова обич. Голмайсторът евентуално ще се завърне в Левски, а това ще му разреши да посвети своето време отвън тренировките на мистериозното момиче.

Другата причина за решението на Валери да се завърне у нас са децата му. Той прекара единствено две от последните шест години в България и пропусна скъпи мигове от израстването на Валери-младши и Никол. През пролетта дъщерята на Николета Лозанова навърши 8. Първородният правоприемник става през септември на 14. Валери възнамерява да заведе на море хлапетата, които рядко се събират дружно.

Въпреки новата си тръпка, Валери не пропуща да харесва фотосите на Биляна Дол в обществените мрежи, само че любовта сред двойката към този момент е изстинала. Точно преди година Дол съобщи, че Божинов й изневерява и това е повода за раздялата им. Биляна също продължава да следи Валери в обществените мрежи макар раздялата.

Специално за „ България Днес “ сръбкинята разкри, че двамата остават другари. „ Редовно се чуваме с Валери. Той е част от моя живот и постоянно ще остане добър човек, само че нашата история като сътрудници завърши “ - безапелационна е Биляна Дол. Ако се наложи постоянно ще му оказа помощ, както знам, че и той ще го направи за мен. Връзката ни беше опит и за двама ни. Приятелството е най-важното нещо в живота “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР