Валентино Роси смята, че отговори перфектно на критиците и завистниците,

...
Валентино Роси смята, че отговори перфектно на критиците и завистниците,
Коментари Харесай

Валентино Роси отговори на всички, които го смятаха за стар

Валентино Роси счита, че отговори съвършено на критиците и завистниците, които мислеха, че новият му контракт с Yamaha в MotoGP не бе сполучлив поради възрастта му. Дни откакто удължи престоя си в шампионата с още две години, Доктора финишира трети в Катар и съедини големия си хъс с опита и опциите си. Той съобщи, че резултатът му потвърждава способността му да се бори за победи, макар че е на прага на 40-те си години.
" Честно казано, тези неща не ме интересуват повече. Преодолях приказките още преди 10 години ", разкри италианецът. " Нормално е в този момент около новия ми контракт да се приказва повече. Важното е това, което се случва на пистата обаче. Най-големият проблем, когато остаряваш, е физиката ти. Аз знам, че в случай че упражнявам крепко, ще бъда бърз докрая. Усещам толкоз доста неща, до момента в който карам, някои от тях са верни, тъй че в случай че ги обединя, мога да остана в челото за дълго ".

Wheelie for the podium! @ValeYellow46 looks happy with a podium in the first race of the season!#QatarGP pic.twitter.com/Ef5xtNjGgD
— MotoGP™ (@MotoGP) March 18, 2018
Ветеранът в MotoGP добави, че третото му място на финала потвърждава и напредъка на Yamaha, които са разрешили огромна част от проблемите си от края на 2017 година, когато сателитният водач на конструктора Йоан Зарко бе много по-бърз от заводското дуо Роси и Винялес.

" Липсваше ни малко скорост да се борим за успеха, само че бе много добър старт на шампионата. Миналата година финиширах на подиума без да съзнавам по какъв начин го направих. Очаквах тази година да се оправя добре. Основната ни цел за 2018-а е да нямаме уикенди като тези на " Херес " и " Барселона ", където от самото начало не разбирахме нищо ", приключи Валентино.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР