Валентина Димитрова записа най-доброто класиране от българките в индивидуалния старт

...
Валентина Димитрова записа най-доброто класиране от българките в индивидуалния старт
Коментари Харесай

Осмо и десето място за България в първия старт на Световното за младежи по биатлон

Валентина Димитрова записа най-хубавото класиране от българките в самостоятелния старт на 10 км от почналото през днешния ден Световно състезание по биатлон за младежи и юноши в Обертилях (Австрия).

Биатлонистката от Сапарева баня приключи на осмо място в крайното класиране при девойките старша възраст с 4 неточности в стрелбата и време от 34:44.3 минути.

Лора Христова беше със същия брой наказателни минути към своето време и зае 10-та позиция. Лора Радковска също повали 16 от 20 цели и финишира 46-та, а Стефани Йолова направи 5 неточности при първите три стрелби, само че беше дисквалифицирана и не приключи конкуренцията.

Световната купа завоюва французойката Жана Ришар, която измина трасето за 32:18.8 минути и пропусна две цели в четирите стрелби.

Среброто взе словенката Лена Репинч с четири пропуща и пасив от 32.7 секунди, а трета е словачката Ема Капустова без пропусната цел и на 1:03.1 минута след победителката.

По-късно през днешния ден ще се състои и самостоятелната дисциплинираност на 12.5 км при юношите, където България още веднъж ще има четирима представители.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР