Валентин Кулагин лежи в затвора в Дубай, твърдят запознати от

...
Валентин Кулагин лежи в затвора в Дубай, твърдят запознати от
Коментари Харесай

В затвора ли е Валентин Кулагин? Никой не го е виждал от 25 ...

Валентин Кулагин лежи в пандиза в Дубай, настояват осведомени от шоубизнеса, представени от " Уикенд ". Българи, които обитават в арабското емирство, издават, че гримьорът има неприятности с локалната власт и това е повода да не може да се прибере в България с месеци.

След няколко правосъдни съвещания, които се проточили във времето, дубайският съд го осъдил на три месеца. Според версията на самия Кулагин повода да го съдят е дребно безчинство. Спирхавият брат, за който не е вест, че обича да се забърква в кавги, твърдял, че е блъснал служител на реда след препирня с локален мъж. Още на първото дело по случая той е получил присъдата, само че защото обжалвал, останал на независимост доникъде на септември, без право да напуща емирството.

Един от последните постове на Кулагин в обществената мрежа звучи в звук със обстановката: " Отнеха ми невинността, само че душата ми към момента е тук ". Според " Уикенд " думите му са свързани с присъдата, която е получил. Това е последният пост на майстора на макияжа и датира от 25 септември. След това няма никаква новина за него в обществената мрежа.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР