Валенсия записа само равенство 1:1 срещу гостуващия Осасуна в мач

...
Валенсия записа само равенство 1:1 срещу гостуващия Осасуна в мач
Коментари Харесай

Валенсия с нова грешна стъпка в Ла Лига

Валенсия записа единствено тъждество 1:1 против гостуващия Осасуна в мач от 19-ия кръг на Ла Лига. "Прилепите " можеха да изгубят дуела, само че автогол на Унай Гарсия в заключителните минути на дуела донесе точките за домакините. Преди това гостите от Памплона поведоха с попадение на Джонатан Кайери и значително би трябвало да съжаляват, че изпуснаха успеха на "Местая ".

Това беше трети следващ мач без победа за Валенсия и тимът е на нежеланото 14-о място в класирането, единствено на три точки над зоната на изпадщите. Там се намира и Осасуна.

Домакините се пробваха да наложат напън в началните минути, само че срещнаха доста проведена игра от страна на Осасуна. Урош Рачич стреля около вратата, а няколко пробива на Денис Черишев приключиха с центрирания, които не затрудниха бранителите на гостите от Памплона.

В 42-ата минута Начо Видал се оказа самичък против Хауме, само че стражът на "прилепите " избави. При добавката обаче Кайери опъна мрежата.

През второто полувреме Валенсия заигра с повече скорост по крилата. Помогна и влизането на Юнус Муса, Кевин Гамейо и Гонсало Гедеш. В 69-ата минута Муса центрира остро, а Унай Гарсия не можа да се защищити и прати топката в личната си врата.

До края най-чистото състояние се откри пред Кайери, само че Хауме плонжира и мазета топката в гредата, спасявайки точката за Валенсия.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР