Валенсия отново разочарова своите фенове. „Прилепите“ допуснаха тежко поражение у

...
Валенсия отново разочарова своите фенове. „Прилепите“ допуснаха тежко поражение у
Коментари Харесай

Във Валенсия продължават да търсят решение на проблемите си

Валенсия още веднъж разочарова своите почитатели. „ Прилепите “ позволиха тежко проваляне вкъщи, губейки от състава на Бетис с 0:3. С този триумф, тимът от Севиля резервира шансове за довеждане докрай в топ 4 и присъединяване в шампионската лига през идващия сезон, до момента в който Валенсия просто доиграва сезона и приключва една акция, която стартира доста обещаващо.

Наставникът на отбора от „ Местая “ Пепе Бордалас още веднъж се опита да даде разумно пояснение за неприятния резултат у дома. Според треньора, неговият тим не е заслужавал да загуби толкоз тежко, само че експертът за следващ път призна, че „ Лос Чес “ просто няма защо да се борят в Ла лига и това се отразява съществено на играчите.

„ В обособени моменти от мача не играхме толкоз неприятно, даже контролирахме обстановката на терена. Имахме своите положения, и през първото полувреме се противопоставихме сносно на Бетис. Смятам, че резултатът е недостоен, тъй като показахме положителни неща и не заслужавахме да загубим с 0:3. Във футбола обаче доста постоянно, всяка неточност се санкционира и ние заплатихме цената за нашите пропуски. Бетис има защо да се бори, до момента в който ние за жалост няма защо да играем. Загубата във финала за Купата, и по-късно изпуснатата победа против Леванте в дербито, ни костваше доста и сами се докарахме до тази обстановка. Можеше да реализираме доста повече, само че действителността е такава. Мисля, че се нуждаем от качество и класа в състава, с цел да гоним в действителност съществени цели. Трябва да извадим поуките от един несполучлив сезон “, приключи Бордалас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР